Spolu šťastný pár zatím vychovává dvě ratolesti, jejich roční dceru Lindu a šestiletého Lucase, kterého má Borhyová s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem (36). Stejně jako u Korantengů by tak v případě blonďaté moderátorky šlo o třetího potomka.

„Pomalu začínáme plánovat třetí dítě, které si moc přejeme,“ řekl deníku Aha! novácký sporťák Hrdlička a dodal: „Necháváme tomu tak nějak volný průběh. Až se to stane, tak se to stane. Ale rozhodně se tomu s Luckou nebráníme.“

Otcovství si prý Michal náramně užívá a přiznává, že ho narození Lindy dost změnilo. „Hodně jsem se zklidnil a upustil od divokých mejdanů. Dokonce u nás doma běží v televizi mnohem častěji pohádky než sport a zpravodajství,“ vylíčil pobaveně Hrdlička.

„Je neskutečně krásné, jak se nahlas směje a začíná se projevovat,“ rozplýval se spokojeně hrdý tatínek. A komu z rodičů je podle něj Linda podobná? „Když se narodila, byla celá po mně – měla černé vlásky i moje rysy. Teď je zase celá Lucka, krásně blonďatá,“ popsal Michal pro Aha!

Fotogalerie
9 fotografií