Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kandidát na premiéra v Dánsku: Voličům se ukázal jako nahý kovboj

Autor: haj - 
3. června 2015
06:31

Od volebních kandidátů už jsou lidé po celém světě zvyklí na ledacos. Ovšem jeden uchazeč o křeslo dánského premiéra i tak dokázal zaskočit. John Erik Wagner (51) se na předvolební plakáty nechal vyfotit úplně nahý!

Na hlavě má sice Wagner kovbojský klobouk a v pase pouzdro se zbraní, jinak však kandidát ukázal naprosto vše, včetně penisu. Proto se také jeho netradiční politické kampani začalo říkat „penisové plakáty“.

„Plakáty ostatních kandidátů jsou nudné - jako fotky do pasu - chtěl jsem lidi překvapit,“ uvedl Wagner deníku The Guardian. Mezi desítkami neznámých kandidátů chtěl vyniknout za každou cenu, jelikož pokud se letos do parlamentu nedostane, bude se muset vrátit k původní profesi popeláře.

„Snažil jsem se být zvolen posledních deset let, tohle jsou moje třetí volby, tak jsem chtěl udělat něco jiného,“ popsal kandidát na premiéra podle serveru idnes.cz.

Rozhodně se nedá říct, že by mu jeho taktika nevyšla. Kolem kontroverzního plakátu nikdo neprojde bez povšimnutí. Některé maminky prý dokonce dětem zakrývají oči. Ohlas má dokonce i z ciziny, všimli si ho také v Itálii, Španělsku a Číně.

„Lidé mi říkají, že mám hezké tělo, tak jsem si řekl: Tohle jsem já, tady jsem. Chtěl jsem tam dostat své jméno,“ vyprávěl Guardianu Wagner, která má dojem, že vypracovaná postava mu může v politice dost pomoci, což naznačuje i jeho heslo: „Volte Wagnera, s benefity“.

V jeho programu, který je k nahlédnutí také na jeho profilu na sociálních sítích, figuruje jako jeden z bodů zajištění bezplatné zubařské péče a snížení množství vyplácených dávek v nezaměstnanosti pomocí systému, kdy by se půl roku pracovalo a půl roku byli lidé doma.

„Vím, jaké to je nemít práci. Navrhuji oblečení a nyní nemám práci. Chci do vlády, abych dostal práci a zároveň pomohl ostatním lidem ji získat,“ nechal se slyšet Wagner.

naidka ( 3. června 2015 09:45 )

Ten kovboj má penis proklatě nízko.

andorea ( 3. června 2015 07:59 )

Po tom, co my jsme viděli našeho bývalého premiéra v pohotovostním režimu, je toto slabota.

zelvik22 ( 3. června 2015 07:47 )

proč ne? aspoň je na co se dívat, když už v hlavě prázdno, což má většina politiků... , i když upřímně bude to asi primitivní narcis

xxxx678 ( 3. června 2015 07:45 )

Sexy tělo,proč to - neukázat

aronak ( 3. června 2015 07:23 )

navrhuje oblečení, o které není zájem, tak chodí nahý... A když vyhraje volby, tak budou chodit nazí v Dánsku všichni.

Zobrazit celou diskusi