Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kdo jsou mladíci, kteří zbořili vypůjčené ferrari: Kickboxeři a frajírci se zálibou v drogách

Autor: rvs, dce, jad - 
2. června 2015
19:00

V pondělí večer si vyjeli na projížďku ve ferrari z půjčovny. Jenže ve vysoké rychlosti nezvládli jízdu a auto zdemolovali v poli. O koho jde? Podle informací Blesk.cz o dvě známé firmy, kterým není proti srsti násilí ani drogy.

Podle našich informací seděli v luxusním voze dva mladí kickboxeři - Tomáš M. (24) a Filip N. a oba jsou známí místní frajírci. Trojnásobný mistr a dvojnásobný vicemistr světa, čtyřnásobný mistr Evropy ve své kategorii… „Každý čekal, že jeho sportovní kariéra bude pokračovat, byl to opravdu talent. Před asi dvěma lety to ale skončilo,“ prozradil Blesk.cz zdroj, který si nepřál být jmenován.

Tomášovi zkazily dobrou pověst rvačky a údajně i drogy. „Opakovaně někoho napadl na ulici, říkalo se o něm, že se dokonce namočil i do drog. Nakonec ho ze SKS Kladno vyhodili,“ uvedl zdroj. Blesk navštívil i Tomášovy rodiče v Kladně. „Syn teď bydlí v Praze, o nehodě nic nevíme,“ tvrdil nervózním hlasem mladíkův otec.

Nikdo nic neví

Na značce havarovaného ferrari je jasně patrné logo společnosti Scuderia Praha, která se zabývá prodejem a servisem luxusních vozů. Na dotaz Blesku přesto tvrdili, že nic nevědí. „Naše auto to není, nic o tom nevíme ani jsme o tom neslyšeli,“ tvrdil ředitel firmy Petr Kudláček. Ještě neurčitější byli v půjčovně aut Men X s.r.o., která totéž ferrari nabízí k zapůjčení: „O tom nic nevíme…,“ tvrdila zástupkyně firmy. K vozu se stále nikdo nehlásí – komu tedy patří?

Znáte dva kickboxery, kteří rozsekali luxusní vůz, nebo máte jakékoliv jiné informace k nehodě? Napište nám na mail tip@blesk.cz!

ferrys ( 3. června 2015 08:50 )

Celá tato slavná " zlatá" Klausova mládež je nevycválaná a potřebují pořádnou vojnu, aby jim zkrotnul hřebínek.Inu jak říká jedno přísloví, že drzé čelo je víc, než poplužní dvůr, tedy může být i mentálně druhořadý.

asijo ( 3. června 2015 04:44 )

Vypadá,že se to zamete a zaplatí to na příkaz vyšší moci pojišťovna.

donpadre ( 3. června 2015 02:00 )

 Takovyhle smejdi meli chcipnout!Jeste bych se jim vychcal na hrob!

abvydavatelstvi ( 2. června 2015 23:24 )

Do vyhledávače si stačí zadat.. koupím Ferrari... a vyjede inzerce... Takové auto se dá koupit od dvou milionů po 63 milonu ..... Já bych Ho nechtěla ani zadarmo.. je to pojizdna rakev... jako většina aut... Jinak je to neštěstí mít takové parchanty za potomky... čím dal víc lidí je bez mozku.. Ztrácí charakter.. cit.. soudnost.. sebeuctu... toleranci... atd atd ...

moiaza ( 2. června 2015 22:52 )

Vždyť to pořád říkám, "Havlovy děti". Drogy, machrování, časté návštěvy počítačových virtualit.

Zobrazit celou diskusi