Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nelítostní barbaři z ISIS: Povraždili 400 nevinných žen a dětí!

Autor: ČTK, haj - 
24. května 2015
15:28

Ve čtvrtek džihádisté z hnutí Islámský stát (ISIS) dobyli starobylé město Palmýra v Sýrii, které patří do kulturního dědictví UNESCO. Čekalo se, že teroristé začnou pustošit tamější památky, ale barbaři zvolili jinou strategii. Zabili zde nejméně 400 nevinných lidí.

Bojovníci Islámského státu (ISIS) povraždili podle syrské televize nejméně 400 civilistů v dobytém starobylém městě Palmýra. Většinou prý šlo o ženy a děti.

Proti IS dál pokračovaly v boji jak jednotky syrské armády u syrského Idlíbu, tak složky irácké armády a šíitských milicí u iráckého Ramádí.

 

rasmussen ( 24. května 2015 17:00 )

Ad nicku stop.armenum: Ty jsi placený agent koho? Začni už myslet hlavou a nepřejímej cizí názory,nebuď ovce ale myslící člověk.Tvůj strach je vlastnost,která tě nakonec naučí zabíjet stejně jako se zabíjejí ti nešťastníci.

stop.armenum ( 24. května 2015 15:52 )

Přišla mi zpráva : " Trojští koně z ISIS" cválají do Evropy : Většina pojem „trojský kůň“ zná, kdy obléhatelé Troje použili lsti, aby přemohli obranu Trojanů. Ti, nic zlého netuše, s radostí vtáhli podivný dar obléhatelů vedených Odysseem dovnitř obranné zóny, aby pak kvůli své hlouposti přišli o všechno, včetně svých životů. Obyvatelé Evropy, vedení nezodpovědnými politiky, nyní dělají totéž. Kolik z nás, kteří situaci s invazí imigrantů podrobněji sledujeme, si všimlo „drobného detailu“, že za nelegální přepravu do Evropy tito „zoufalí a naprosto chudí uprchlíci“ platí svým „převozníkům“ desetitisíce dolarů ? Všichni. Kde je asi ti chudáci prchající před válkou vzali ? Není to tak dávno, kdy média informovala, jak bojovníci Islámského státu na dobytých územích vyplenili spousty bank a získali miliardy dolarů. Nemusím být ani spisovatel sci-fi, abych si dovedl představit, že „palubní lístky“ desetitisícům zájemců o „sladký život v Evropě“ platí právě příslušníci ISIS (IS). Evropští politici jim v tom pomáhají. Pak bude stačit jeden povel a statisíce islámských bojovníků vyskočí ze svých úkrytů a podříznou nás jako podsvinčata. Kdy to bude ? Nezačneme-li Evropu bránit se zbraní v ruce, tak to nebude trvat více než rok. Ještě si snad své životy můžeme zachránit, ale čas běží, je za pět minut dvanáct !

y.susenka ( 24. května 2015 15:49 )

hnus

Zobrazit celou diskusi