Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílená matka pobodala 8měsíčního syna: Prý ji kousl při kojení

Autor: haj - 
17. května 2015
07:25

Osmiměsíční syn ji prý kousl při kojení. Kvůli údajné bolesti se matka v Číně uchýlila k šílené pomstě. Vlastní malé dítě krutě pobodala a přímo do obličeje uštědřila synovi neuvěřitelných 90 ran nůžkami.

Malý Xiao Bao z města Xuzhou ve východní Číně přežil jen zázrakem. Kojence našel v ohromné kaluži krve na dvorku jeho strýc a okamžitě ho zavezl do nemocnice. Chlapečkovi lékaři zašili obličej více než stovkou stehů.

Matka dítěte se později k hrůznému útoku přiznala. Nůžky vzala na své dítě a zuřivě do něj začala bodat poté, co ji prý syn kousl při kojení do prsu.

Sousedé začali po děsivé události naléhat, aby bylo dítě odebráno, ale místní úřady rozhodly jinak. Malého Xiao Baoa ponechaly v domácnosti, kde kromě jeho matky žijí ještědva jeho strýcové. Jeden z nich byl dočasně jmenován poručníkem dítěte. Rozhodnutí bylo zdůvodněno tím, že se zatím nepotvrdilo žádné psychické onemocnění matky.

 

anka ( 17. května 2015 14:19 )

proto mate ceske delniky bez prace - protoze kazdy zada radeji praci cinanovi, ktery ji udela za desetinu ceny...a protoze vetsina lidi vam radeji koupi cinsky cesnek, protoze stoji treba polovinu co ten cesky...

anka ( 17. května 2015 14:15 )

severni amerika a evropa do nich investovala, jelikoz tam umirali hlady a hrozil problem.Jinak komunisticka forma kapitalismu je zatim asi nejhorsi - pracuji 6 v tydnu, na dovolenou jednou jednou za tri roky - a ty penize co vydelaji posilaji treba rodicum na venkov - nevim, jestli byste je tak obdivoval, kdyby po vas chtel nekdo to same....

mak ( 17. května 2015 13:03 )

Proč k adopci? Má strýce, kteří se starají.... Akorát matku odstranit z domácnosti.

pepen ( 17. května 2015 11:39 )

Tomu se nechce věřit,že matku vůbec nepotrestají!!!To už si můžou s dětmi dělat co chtějí!!!I když jsem slyšel-nevím jak teď-dříve prý pohodili holčičku k popelnici,protože se rodilo mnoho děvčátek a málo chlapečků!!!

sores ( 17. května 2015 11:21 )

 Mámu do ústavu a dítě k adopci!

Zobrazit celou diskusi