Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šestnáctiletý kluk vyhrožoval starostovi Bílovce: „Vyvraždím ti celou rodinu!“

Teprve šestnáctiletý chlapec vyhrožoval starostovi Bílovce
Teprve šestnáctiletý chlapec vyhrožoval starostovi Bílovce  (Autor: Profimedia, archiv Blesk)
Autor: dce - 
12. června 2015
20:59

Neuvěřitelná věc se stala v Bílovci v Moravskoslezském kraji. Teprve šestnáctiletý chlapec zde brutálně vydíral místního starostu. Chtěl po něm značnou finanční částku, jinak mu prý vyvraždí celou rodinu.

Propadlík ze základní školy si troufl vydírat starostu Bílovce Pavla Mrvu. Požadoval po něm jeden milion korun, jinak,... „Pokud to neuděláte, tak vám někdo zastřelí vaše děti, včetně toho půlročního syna, co ho máte tak rád,“ stálo ve zprávách, které začaly starostovi chodit před dvěma týdny na mobil.

Školák Mrvovi dokonce i popsal, jak a kde k předání peněz dojde. Starosta vše pochopitelně nahlásil na policii. S nimi Mrva nafingoval předání. A zde všichni zjistili šokující fakt – nešlo o žádného ostříleného kriminálníka, ale šestnáctiletého chlapce, který chodí do osmé třídy!

Mrva sám ho prý nezná, maximálně od vidění. „Netuším, proč si vybral zrovna mě,“ řekl serveru iDnes.cz starosta. Zároveň také prohlásil, že v tom nevidí žádnou klukovinu – chlapec už byl dost starý na to, aby si své jednání plně uvědomoval. „Rozhodně si ale nemyslím, že anonymní výhrůžky typu: Vyvraždím ti celou rodinu a začnu tvou manželkou, se dají nazvat klukovinou,“ dodal podle serveru denik.cz.

Mladíka vyšetřují policisté, hrozí mu až osm let za vydírání. Zatím je stíhán na svobodě, soud zamítl návrh na vzetí do vazby. Starosta se ale bojí, zda hoch opravdu jednal sám.

ellenic ( 13. června 2015 07:23 )

Rodiče nejspíše odflákli výchovu , pokaždé se divím, jak je něco takového možné. Nedávno mne minulo auto, velká rychlost, rádio na maximum, v autě pět kluků,asi tak 17-18 let, vypadali, že škola jim nic neříká. A strašná zábava, při jízdě byl řidič rozchechtaný, hlavu otáčel dozadu. Taky divná výchova.

moiaza ( 12. června 2015 22:41 )

Možná cikorka, ale určitě Havlovo dítě. Vaškovy děti to je jiný level, než Gustavovy děti.

rucnikvolamydlo ( 12. června 2015 22:36 )

Cikorka?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání