Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Babička donutila devítiletou vnučku uběhat se k smrti kvůli kradenému bonbonu! Dostala doživotí

Autor: shp - 
12. května 2015
20:23

Ukradla bonbon a své babičce to zapírala tak dlouho, až ji to stálo život. Joyce Hardin Garrard z americké Alabamy donutila kvůli krádeži svou devítiletou vnučku Savannah Hardin běhat kolem domu, až vyčerpáním padla na zem a zemřela. Babičku z pekla teď poslali za zrůdný čin na doživotí za mříže.

Kamarádka mladičké dívky prodávala bonbony, Savannah jí ale jeden ukradla a vše prasklo. Když se o tom dozvěděla její babička, rozpálilo ji to doběla. „Bude běhat do té doby, než jí řeknu, aby přestala,“ řekla tehdy Garrard řidičce autobusu, která dívenku přivezla domů.

Soused pak u soudu dosvědčil, že viděl, jak zlá babička nutí dívenku kolem domu běhat po dobu asi dvou hodin. „Joyce a Savannah byly na dvorku a ona jí říkala, ať pokračuje v běhu. Ať nepřestává, dokud jí neřekne, ať přestane,“ prohlásil.

Dívenka nakonec zkolabovala a poté zemřela. Její organismus enormní fyzické napětí nevydržel. Garrard se hájila u soudu, že dítěti nechtěla ublížit. Byla ale odsouzena za vraždu a dostala doživotí. Za zrůdný čin jí ale hrozil i trest smrti. Dívku nutila kromě babičky k běhu i její nevlastní matka. I ona je obviněná z vraždy a probíhá s ní soud.

pepen ( 13. května 2015 07:08 )

Takové tresty by měli převzít i v Česku!!!!!Pár sviní by pochcípalo!!!!A hlavně ty vrazi co znásilňují malé děti a Čeští zloději,tuneláři a podvodnící!!!Velkovírobci těch hnusných potravin a co dováží ty sračky z ciziny-co oni tam nechtějí!!!!My za to ještě platíme nehorázné prachy!!!!

fotrpjotr ( 13. května 2015 04:31 )

V USA jsou všichni padlí na hlavu.

datelobecny ( 12. května 2015 22:49 )

V jejím případě by stačilo i 10 minut.

steelheart ( 12. května 2015 21:49 )

babu nechat běhat

datelobecny ( 12. května 2015 20:41 )

 Baba vypadá jak šílená už od pohledu!

Zobrazit celou diskusi