Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zdrogované roční dítě bojuje o život: Sára měla v těle pervitin!

Autor: shp - 
4. května 2015
15:55

Ještě ani neumí mluvit, ale už byla předávkována drogami! Čtrnáctiměsíční Sára ze slovenské osady Domky v Kozárovciach bojuje o život. Už dvakrát ji museli oživovat. Zděšení lékaři našli v jejím těle pervitin.

Děvčátko přivezli k lékařce už v bezvědomí. Tvrdili, že snědla nějaké léky, lékařské testy ale ukázaly, že byla zdrogována pervitinem! Už dětská lékařka musela dítě oživovat, aby nezemřelo!

„Snědla léky své starší sestřičky, která je bere na hlavu. Určitě si je ale vzala sama,“ tvrdili příbuzní. Sára má ještě čtyři sourozence. Odborníci však tvrzení příbuzných zpochybňují.

„Skoro s jistotou můžeme říct, že takto malé dítě si léky samo vzít nemůže, řekl ředitel nemocnice v Levici Rudolf Hlavács. Právě v tomto zdravotnickém zařízení dítě nakonec skončilo.

Lékaři tam zjistili, že děvčátko má v těle pervitin. Dítě je v kritickém stavu a museli ho podruhé oživovat. „Má velmi závažné poškození mozku. Velmi špatná je činnost srdce. Je v ohrožení života,“ dodal zástupce přednosty Oliver Petrík.

andinenka ( 4. května 2015 18:56 )

Snímek dítěte je pouze ILUSTRAČNÍ FOTO. Fotkou plavého dítka se světlou pletí tentokrát Blesk hóóódně přestřelil!!!

ejvm1712 ( 4. května 2015 16:19 )

Léky na hlavu by mělo brát tohle celé povedené etnikum.

Zobrazit celou diskusi