Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sebevražda na koupališti v Nýřanech: Správce se úmyslně otrávil chlórem

Autor: ČTK, dce - 
29. dubna 2015
08:03

Na nýřanském koupališti unikal chlór ve středu brzy ráno. Tímto nebezpečným a prudce jedovatým plynem se na místě otrávil správce koupaliště. Podle starosty Nýřan šlo o sebevraždu!

V Nýřanech na Plzeňsku unikl ve středu kolem sedmé ráno chlór z koupaliště. Dva lidé se jedovatého plynu nadýchali a jsou v péči lékařů. „Během převozu byli při vědomí, lékař ale vyhodnotil převoz jako nutný,“ uvedla mluvčí záchranné služby Lenka Ptáčková.

Hasiči dnes ráno řekli, že únik látky nehrozí, místo už odvětrali. Podle policejního mluvčího Jana Koželuha zemřel asi padesátiletý muž, který se o koupaliště stará. Pravděpodobně ve skladu otevřel láhev s chlórem. Lékaři se muže na místě ještě pokoušeli oživit, už se jim to ale nepodařilo.

„Vlezl tam úmyslně. Ostatní ho hledali, a když ke koupališti přijel klučina, co dělá údržbu, uviděl uschlou trávu, otevřel to a našel ho. Ti dva se nadýchali, jak ho vytahovali,“ řekl serveru iDNES.cz starosta Nýřan Jiří Davídek. 

ochcallis ( 29. dubna 2015 12:44 )

Přesně tak, bylo na první pohled vidět že to není přirozená smrt a byli tam snad nějací svědci. Psali o tom, že se těm vraždám dalo předejít kdyby už ty první zavražděné lékař dostatečně ohledal.

kukuku ( 29. dubna 2015 12:34 )

To musí být tragédyje, když člověk utratí za vijágru, ona zafunguje a pak si člověk tu starou fuchtlu prohlídne a zjistí, že na takovou hrůzu jako je fortun se vůbec nedá vlízt.

kukuku ( 29. dubna 2015 12:17 )

Psal jsem obecně, o viagru se nestarej, Tebe hodnotím jako starou vychrtlou chcíplinu typu Františka.

ochcallis ( 29. dubna 2015 12:07 )

Stodolovi měli políčíno na staré lidi, tam už se tělo neohledává. Doktor přijede vypíše exitus a jdou rovnou do penálu. Nikdo se v nich nechce hrabat protože už mají tolik nemocí, že důvod úmrtí může být cokoliv.

deep.peeling ( 29. dubna 2015 11:48 )

To mi připomíná jeden kreslený vtip před mnoha lety. Policajti jsou přivoláni k případu mrtvého muže v telefonní budce. Ten muž je omotaný řetězy od hlavy až k patě, má svázané ruce a kudlu zabodnutou v zádech. Policajt se podívá na kolegu a povídá: Teda, Franto, u policie dělám už 20 let, ale takhle rafinovanou sebevraždu jsem ještě neviděl.

Zobrazit celou diskusi