Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující fotky Moniky a Klárky na pitevním stole! Kdo a proč je zveřejnil? Válka obhájců Petra K.?

Autor: et - 
29. dubna 2015
05:01

Šokující fotky těl Moniky (†36) a Klárky (†8) na pitevním stole poslal redakci TV Nova jeden z právníků spolupracujících s obviněným Petrem K. (36). Stojí za tak zoufalým krokem válka právníků a snaha odvést pozornost jinam?

TV Nova včera odvysílala rastrované fotky těl z egyptské pitvy zavražděných Češek. Do redakce je zaslal prý člen advokátní komory. Podle informací Blesku jde o egyptského právníka, který se kolem celé kauzy pohybuje od začátku a nyní stojí na straně Petra K. 

Proč by ale obhájce tímto riskoval vyloučení z České advokátní komory? Podle informací Blesku chtěl odvést pozornost od nedávno odhalených podivných fotek s údajně sexuálním podtextem nahé Klárky, které měl Petr K. fotit. „S tímto právníkem už jsme ukončili spolupráci,“ uvedla obhájkyně Petra K. Jana Rejžková.

Sama netuší, proč se až po uzavření případu objevují takové informace a fotky. „Pokud si ověřím jméno člověka, který ty fotografie zatajil před policií, tak se postarám, aby byl vyškrtnut ze seznamu České advokátní komory,“ vyhrožovala.

koumes123 ( 4. května 2015 15:59 )

Mám ten dojem i kdyby byl někdo téměř svatý, tak lidi ho na základě bulváru odsoudí jako supervrahouna. Pořád mě nikdo nevysvětlil, jak jsou možné 2 rozdílné výsledky pitev, té egyptské a té české. Já si to vysvětluji tak, že mezi pitvami s tělama někdo manipuloval a Kramný to být nemohl. Ať nějaký patolog vsadí svůj krk na to, že spáleniny eletrikou vznikly před smrtí a ne až po ní, jako kamufláž otravy jedem. Obvinění Kramného se nejvíc hodí lidem provozující turistický byznys v Egyptě. Pokud by se ukázalo, že travič je místní, tak by tam asi nikdo nejezdil.

russoo ( 2. května 2015 09:06 )

Jak máš kutečně přiléhavý nick a proto e také zůčastňuješ honu na čarodějnice. Teď je bohužel tou čarodějnicí Kramný že?

inkvizitor ( 29. dubna 2015 15:03 )

Pavlíček má po ptákách + tleskající smajlík a s ním i jeho přiblblý fanklub

.tigress ( 29. dubna 2015 13:13 )

Taky úchylka na vegetu? Dej si do frňáku, budeš ho mít červenej jako alkoholik voght

pyskotka ( 29. dubna 2015 13:10 )

vegeto, dej se do klidu!!! momoko: (29. 04. 2015 12:54) reagovat pyskotka:koukej kam šlapeš (29. 04. 2015 12:51) reagovat .tigress:Nevím jak kdo, ale ty jsi v hownech po kotníky PAVLE, JE NOVÝ ČLÁNEK A DÍKY TÝ FÍČE KLIDNĚ FLÁKEJ TAPETY

Zobrazit celou diskusi