Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena dělala sousedům peklo na zemi, našli ji mrtvou: Ohlodali ji její psi

Autor: Jana Ulrichová, zrk - 
23. dubna 2015
05:00

Léta ztrpčovala život sousedům Mária Sattlerová z Varnsdorfu. Podivínskou seniorku teď našli mrtvou. Tělo ohlodali a jeho části roztahali po domě její psi.

Sousedé viděli ženu naposledy minulý týden. Od té doby nevyšla z domu, a tak zavolali policii. Ta do vilky vešla společně s hasiči. Naskytl se jim hrůzný pohled. „Psi seniorku roztrhali a okousali. Části těla byly v několika místnostech. Hasiči tam kvůli zápachu museli v dýchacích přístrojích,“ řekla jedna ze sousedek. V domě našli policisté také dva mrtvé a šest živých psů, které převezli do útulku. Ostatní zřejmě utekli. „Jak žena zemřela, ukáže soudní pitva,“ uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Sousedé si s Máriou Sattlerovou užili své. „Měli jsme s ní problémy dobrých deset let. Její psi útočili na každého. V jednu chvíli jich měla až třicet,“ řekla Michaela Kaňáková. To potvrdila i spolumajitelka útulku Psí domov v Řepnici Miluše Maskulanisová. „Měla tam mimo jiné dva stafordy, které měla ve sklepě svázané k sobě řetězem. Jednali jsme o odebrání, nikoho ale do domu nepustila,“ řekla.

Podle majitelky útulku Psí domov v Řepnici na Litoměřicku Miluše Maskulanisové měli psi mrtvé ženy prostě hlad. „Bez jídla a vody vydrží den dva, pak jednají pudově. Stačí, aby se jeden do těla zakousl, a pak už se přidá celá smečka,“ řekla. „Jednají tak v pudu sebezáchovy,“ dodala.

taktone ( 23. dubna 2015 19:45 )

jak pejsků? smradlavých čoklů to jo

taktone ( 23. dubna 2015 19:44 )

CYPY sousedi, jak neumí takové stádo vytrávit dobře jim tak. A staré fuchtli nakopat držku a hned by ji ta láska k čoklům přešla, takové kurwy nelituji

taktone ( 23. dubna 2015 19:41 )

Nevím v čem mají lidi vždycky s takovou svi.ní problémy? Nakoupím jed na krysy a nahážu návnady do zahrady takových lidí a psiska pochcípají a nevím jaký blázen si takového čokla co sežral svou paničku vezme další peníze jdou do studny. Máme málo opuštěných dětí a jiných potřebných lidí že musíme živit čokly???

jir.ass ( 23. dubna 2015 14:32 )

Si mu půjčila prachy, že?

ruudazvostravy ( 23. dubna 2015 13:55 )

Mrťoprťo anep mrtvíprtví.Holt týdle pejskařy maj neska vejhodu,že nemusej platit za fůnus a eště naposlet nakrmjej svím krupónem celou smečku.

Zobrazit celou diskusi