Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Celostátní pátrání po muži ukončil jeho pes: Napadl totiž jiného mazlíčka

Celostátní pátrání po muži ukončil jeho pes: Napadl totiž jiného mazlíčka
Celostátní pátrání po muži ukončil jeho pes: Napadl totiž jiného mazlíčka  (Autor: Reprofoto TV MSNBC)
Autor: dce - 
21. dubna 2015
15:17

Neuvěřitelnou smůlu měl jistý celostátně hledaný muž. Policii se ho totiž podařilo dopadnout jen díky zločincovu psovi, který napadl na náměstí v Pacově jiného psa.

Když na náměstí v Pacově, v kraji Vysočina, pobíhal po náměstí americký pitbulteriér, vzbudil tím v místních značné zděšení. Tím víc, když jedné kolemjdoucích napadl psa. Toho musel ošetřit veterinář. Žena vše nahlásila na policii a ta začala pátrat po majiteli.

Jaké bylo jejich překvapení, když zjistili, že majitelem nezajištěného a nebezpečného psa je celostátně hledaný muž. „Během šetření přestupku navíc vyšlo najevo, že na třicetiletého muže byly pražskými soudy vydány dva příkazy k zatčení a souhlas se zadržením a po muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Policisté muže zadrželi a eskortovali ho k příslušnému pražskému soudu,“ uvedla policejní mluvčí Monika Pátková.

Muži teď k jeho předchozím obviněním hrozí i přestupek proti pořádku a hrozí mu pokuta až 30 tisíc korun a zákaz pobytu.

pepen ( 21. dubna 2015 17:42 )

Bylo jednou nařízeno,že velcí psy vlčáci a hl.bojový psy musí mít košík.V Česku tohle nařízení nikdo z majitelů těchto psů nedodržuje.Bylo několik případů-pes pokousal a zardousil malého psíka i malé děti byly napadeni psy.Nikdo s tím nic nedělá!!!Pitbul vzbuzuje hrůzu už při pohledu na něj!!!Češi je mají cvičené na obranu a provokují schválně lidi!!!!

Zobrazit celou diskusi