Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Grázlovi z BMW snížili trest za zabití Marušky!

Autor: dce - 
15. dubna 2015
12:34

Marek Půček, který byl před měsícem odsouzen na sedm let do vězení za neposkytnutí první pomoci, usmrcení z nedbalosti a řízení vozidla pod vlivem návykových látek, dnes od odvolacího soudu vyšel s o něco lepší náladou. Soud mu totiž trest snížil!

Místo sedmi let ve věznici s ostrahou si tak Půček odsedí jenom šest ve vězení s dozorem. Zákaz řízení mu soudce prodloužil z osmi na deset let. Taková je cena života mladé dívky. 

„Kdybychom mohli dát trest zákazu řízení na doživotí, tak bychom to učinili, obžalovaný za volant nepatří, ohrožuje ostatní účastníky provozu. Řidičský průkaz už mu byl odebrán v minulosti, nyní má záznam s jedenácti přestupky,“ uvedl soudce. Dodal, že Půček nebyl souzen již dříve kvůli Klausově amnestii.

Půček se začátkem srpna loňského roku řítil ulicemi Smíchova šílenou rychlostí. Navíc byl podle svědků pod vlivem alkoholu a pravděpodobně i drog. V zatáčce u Švandova divadla svůj vůz ale nezvládl a vjel na autobusovou zastávku, kde srazil mladou Marušku. Dívka svým zraněním zanedlouho podlehla.

Podle svědků na místě nehody se Půček zajímal pouze o své auto, ne o zraněnou dívku. Když mu celá věc došla, sebral z vozu svého psa a utekl. Několik hodin se skrýval a čekal až mu alkohol vyprchá z krve. Až pak se přišel ukázat na policejní stanici.

stejne ( 15. dubna 2015 18:23 )

stejne ( 15. dubna 2015 18:22 )

Fortun tomu bych aj věřila, sfině to jsou.

echo.3 ( 15. dubna 2015 17:55 )

...spíš genitální...

zauber ( 15. dubna 2015 17:16 )

V tomhle státě cena obyčejného člověka nemá v podstatě žádnou hodnotu. Jenom hogo - fogo celebrity a politické hovada typu Kalouska a ODS mají vysokou až miliardovou hodnotu.

stejne ( 15. dubna 2015 17:01 )

 Kolik to tatínkovi a maminečce Púčkových stálo, co? Kurwy odporný, kéž by jste zhebli všichni i s tím vašim zaposraným a debilním synem.

Zobrazit celou diskusi