Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Finanční podvodník: Zastřelil soudce, právníka a svědka. Čtvrtá obět zemřela na infarkt

Autor: dce - 
9. dubna 2015
11:34

V justičním paláci v italském Miláně se ve čtvrtek dopoledne střílelo. Údajně zabíjel muž podezřelý z finančních podvodů. Podle nejnovějších informací zastřelil muž soudce, právníka a svědka! Policie střelce už chytila.

Výstřely se ozvaly ve čtvrtek dopoledne ve třetím patře soudu v Miláně v Itálii. Předseda soudního dvora zmínil, že na místě jsou „oběti“. Střelcem je Claudio Giardiello, který před soudem stanul kvůli finančním podvodům. Jednou z obětí se stal soudce Fernando Ciampi, druhou pak právník Alberto Claris Appiani. Třetí obětí byl Giorgio Erba, který byl obviněný společně s ním. Čtvrtá oběť zemřela během útoku na infarkt. 

Giardiello začal střílet hned při vstupu do soudní síně. Byl obžalován z finančního podvodu, při kterém záměrně nechal zbankrotovat svou společnost, aby se vyhnul platbě dluhů. Nikdo nechápe, jak mohl do justičního paláce pronést zbraň přes detektory kovu.

Útočník byl přibližně hodinu na útěku, policisté ho hledali v budově soudu. Po poledni se jim ho podařilo dopadnout. Justiční palác byl evakuován během několika minut, na místě má být i minimálně jeden zraněný. Provoz kolem paláce nebyl omezen.

pravlast ( 9. dubna 2015 18:52 )

https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . . . https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo . .Věřím že tihle by rádi stříleli taky,jen mít čím.

prycsvladou ( 9. dubna 2015 17:31 )

ten ctvrtý se radši sám zničil infarktem nez aby dostal kulku

bandour ( 9. dubna 2015 17:28 )

krásná práce, pár takových darmožroutů u nás, co křičí, že mají pořád málo a byl by pokoj s pakáží.

lunatic ( 9. dubna 2015 16:42 )

Teď se i dá úspěšně spekulovat o tom,zda by alespoň toho čtvrtého,co svévolně skonal na infarkt,ušetřil ?? Inu - není nad zbrklost-já bych na jeho místě ještě dál vyčkával ...možná by se ten střílející nakonec slitoval,anebo by i dostal sám infarkt -možné je naprosto vše!

lunatic ( 9. dubna 2015 16:38 )

Ale jakápak spravedlnost -ta vůbec neexistuje! Někdo se narodí chromý a jiný běhá maratóny,někdo je primitiv a jiný génius ,atd. - je to spravedlivé? Není - jde o to,naučit se s tím takto žít - ať vynáší rozsudky podle finanční situace účastníků-alespoň to má logiku,ne

Zobrazit celou diskusi