Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Srážka tří vozidel na Tachovsku: Zemřela při ní mladá cizinka!

(Ilustrační foto) Desátou obětí velikonočního víkendu se stala mladá cizinka (†22), která zemřela v neděli před půlnocí poté, co se připletla do nehody na Tachovsku.
(Ilustrační foto) Desátou obětí velikonočního víkendu se stala mladá cizinka (†22), která zemřela v neděli před půlnocí poté, co se připletla do nehody na Tachovsku.  (Autor: HZS Olomoucký kraj)
Autor: ČTK - 
6. dubna 2015
10:45

Během velikonočního víkendu již zemřelo na silnicích deset lidí, nejvíce za čtyři roky. Desátou obětí se stala mladá cizinka (†22), která zemřela v neděli před půlnocí poté, co se připletla do nehody na Tachovsku, kde se srazily tři osobní vozy.

"Devatenáctiletý cizinec jel ve vozidle Ford po vedlejší silnici a s největší pravděpodobností nedal přednost zprava přijíždějícímu vozu BMW. Obě auta se střetla v křižovatce," uvedla Kroftová. Ford se odrazil od vozu BMW a narazil do stojící Škody Superb a nakonec obě vozidla skončila v plotu místní restaurace.

"Spolujezdkyně devatenáctiletého cizince na místě zemřela. Řidiče vozu BMW a řidičku Škody Superb i jejího spolujezdce převezli na ošetření do nemocnice," uvedla Kroftová.

U řidiče vozu BMW byl vyloučen alkohol, u řidiče Fordu nemohla být dechová zkouška provedena vzhledem k jeho zdravotnímu stavu. Podle mluvčí krajské záchranky Lenky Ptáčkové převezl vrtulník cizince na jednotku intenzivní péče a další dvaadvacetiletou ženu pak odvezla sanitka do nemocnice ve Stodě.

Nehoda se stala v neděli před 23:00 na silnici druhé třídy II/605 poblíž Rozvadova. Komunikace byla čtyři hodiny uzavřená. Škoda na všech třech vozech přesáhla 1,3 milionu korun.

 

 

 

 

 

1tigrusenka ( 6. dubna 2015 13:03 )

ty to víš protože tam podnikáš, viď m r d n i k u

Zobrazit celou diskusi