Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poslankyně z Islandu se nestydí: Na internetu ukázala bradavku!

Autor: haj - 
4. dubna 2015
22:44

Islandská poslankyně Björt Ólafsdóttir se zřejmě vůbec nestydí! Na sociální síť vystavila fotku svého nahého ňadra. Zapojila se tak do kampaně Free The Nipple (v překladu Osvoboďte bradavku).

„Minulý týden mé levé prso hrálo v mém životě větší roli, než jsem kdy čekala. Moje bradavka je teď pravděpodobně známější než má tvář, což by se mohlo zdát jako problém pro seriózní členku islandského parlamentu jako jsem já,“ popsala ve svém vyjádření politička.

Poslankyně chtěla zveřejněním snímku nahého ňadra na Twitteru podpořit zejména studentku gymnázia Addu Smaradóttir (17), která také nedávno ukázala bradavku celému světu. Adda se posléze stala na internetu terčem nechutných urážek a byla nazývána courou, což nevydržela, a tak nakonec fotku smazala.

„Umíte si představit mladou poslankyni v Británii, kdyby udělala to samé? Jak by všichni reagovali?“ řekla Björt Ólafsdóttir a poukázala na to, že zatímco jinde by něco takového vyvolalo skandál, pro ni fotografie rozhodně neznamená konec politické kariéry.

Naopak se jí povedlo Islandu na Twitteru zvýšit popularitu. Politička navíc v současnosti čeká dvojčátka, a tak se nechala slyšet, že bude své ratolesti kojit kdekoliv a kdykoliv budou chtít. „Moje prsa nebudou jen na internetu, ale budou všude!“ vtipkovala poslankyně.

V rámci kampaně #FreeTheNipple (#OsvoboďBradavku) ženy z celého světa zveřejňují na internetu svá nahá ňadra. Zapojily se i slavné hvězdy, například herečka Liv Tyler či zpěvačky Rihanna a Miley Cyrus.

Hnutí tímto způsobem dlouhodobě bojuje proti dvojímu metru v cenzuře nahých těl na sociálních sítích. Zatímco fotografie ženských prsou jsou na internetu zakazovány a cenzurovány, obdobné snímky, na kterých je odhalena mužská hruď i s bradavkami, prý nevadí.

 

djaba ( 5. dubna 2015 20:52 )

Ženská bradavka je jedna z nejkrásnějších .Jedna je málo ,tři jsou moc .A když jsou čtyři ,tak to jsou dvě drbny a je lepší pláchnout .

pravlast ( 5. dubna 2015 07:57 )

Znám nemálo chlapů co by měli podprdy nosit a nenosí je,spousta bab je nosí a nemá co tam dát,proč je tolik povyku pro jednu bradavku?A vůbec nejde jestli je to bradavka významné osoby nebo nebo Anduly od vedle.

jarypadlo ( 5. dubna 2015 07:47 )

To je teda škandál pane vachmajstr,jiné je ukazují denně a všude a nic se neděle.Ale jedna poslankyně-má ji snad něčím poznamenanou? Miluju tyhle demagogy,ještě by někdo měl zavést povinnost zakrývat oči kojencům při krmení. A třeba plavci by měli nosit při soutěži podprdy?

staklo ( 5. dubna 2015 05:42 )

Má moju 100% podporu!!

staklo ( 5. dubna 2015 05:39 )

A preto si ich odfakli a napchaj si ich do ***e cím sa dokonale vyhnes pohladu na ne! A nezabudni aplikovat dezinfeciu (najlepsie priamo pod viecka).

Zobrazit celou diskusi