Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kokain v banánech by stál 1 miliardu. Kdo spletl zásilku, nebo jde o trik mafie?

Autor: simao, ČTK - 
3. dubna 2015
09:57

Bezmála 100 kilogramů podezřelé bílé krystalické látky našli policisté a celníci v zásilce banánů v pražském supermarketu. Podle serveru Tíseň.tv jde o kokain z Kolumbie! Jeho odhadovaná cena na české ulici? Přes jednu miliardu korun!

Látka byla údajně nalezena v prodejně Lidl v Praze 5 – Zbraslavi. „Případ vyšetřujeme od středy a spolupracujeme s Celní protidrogovou jednotkou. Policisté z jednotlivých územních odborů prověřili všechny zásilky stejného původu, ale s negativním výsledkem,“ potvrdila Blesku včera večer mluvčí protidrogové centrály Barbora Kudláčková.

Jde přitom o značně neobvyklé množství drogy. Podle Kudláčkové by na ulici, naředěná pro zákazníky, stála až miliardu korun. Obchodní řetězec mlčí. „Nebudeme se vyjadřovat,“ napsala mluvčí Lidlu Jitka Vrbová.

Zdaleka se ale nejedná o rekordní zásilku, která do Evropy přišla v krabicích od banánů. V roce 2013 objevili celníci v portugalském Lisabonu dokonce 811 kilogramů kokainu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

st.rec ( 3. dubna 2015 13:22 )

Možná nejdřív najdou mrtvou tu hajzlbábu nebo uklizečku

st.rec ( 3. dubna 2015 13:21 )

Lidl měl mít akci,ale zkazilo se to.První měl přijít Penk a jakmile za půl mega pustí Dbalého z Homolky,měl připravenou dávku.

zada ( 3. dubna 2015 13:07 )

byl bych pro, ale jak od toho uchránit nezletilé a malé děti... víme jak to je.......

zada ( 3. dubna 2015 13:05 )

Kdo ví jak dlouho už to provozujou. Ovšem tentokrát to nepřevzal asi ten správný člověk, který to měl převzít......, najdou jiný market, najdou jiný artikl.....

sakajeva ( 3. dubna 2015 12:54 )

Nejspíš brzo najdou mrtvolu toho, kdo nejspíš popletl bedny a zásilka se tak dostala místo k mafii do supermarketu. Chtěla bych vidět to překvapení mafiánů, když otevřeli bednu jen s banány.

Zobrazit celou diskusi