Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Srdceryvný snímek: Dvouletého chlapce dojalo k slzám setkání s popeláři!

Dvouletý chlapec se neubránil slzám, když mu jeho rodiče zařídili setkání s jeho hrdiny.
Dvouletý chlapec se neubránil slzám, když mu jeho rodiče zařídili setkání s jeho hrdiny.  (Autor: Facebook)
Autor: INT, lm - 
22. března 2015
20:36

Zatímco novodobým trendem je obdarovávat ratolesti drahou elektronikou, dvouletý chlapec z Ohia ukázal všem rodičům, že dojmout k slzám dokáže dítě i setkání s jeho hrdiny. A přitom ani nejde o superhrdiny z akčních filmů, ale o hrdiny všedních dnů.

Quincy Kroner byl už dlouho fascinován prací popelářů. Vždycky když se v jeho čtvrti objevili, aby vykonali svou práci, nadšeně utíkal k oknu a začal jim mávat. Oni si toho všimli a pro svého nejmenšího obdivovatele vždy zatroubili a udělali menší show.

Rodiče proto svému chlapci vymysleli odměnu za to, když se naučí chodit na nočník. Za zvládnutí těžkého problému mu koupili malý popelářský vůz a zařídili setkání s jeho oblíbenými popeláři. „Quincy čekal celý týden, až jim svůj popelářský vůz ukáže. Když konečně nastal ten moment, byl neskutečně nadšený přítomností svých hrdinů,“ řekl jeho tatínek. A z fotografie je úplně jasné, že splnění jeho snu ho nadevše dojalo.

zelena.karkulka ( 22. března 2015 21:47 )

víš kolik  može mět peněz?

zelena.karkulka ( 22. března 2015 21:47 )

 Ten kluk vypadá starší,pochybuju,že by chápal systém:nočník-odměna setkání s popeláři a stejně moc dojatě nevypadá

karlos107 ( 22. března 2015 20:51 )

Plesku vy jste fakt dementi. Myslíte si opravdu, že tato pííčovina s ameriky někoho zajímá ?? Víte že žijete v EVROPĚ vy ***i ??

Zobrazit celou diskusi