Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilý myslivec začal v Nové Vsi střílet: Skončil v blázinci!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: Jiří Čada - 
17. března 2015
14:25

Patrně do konce života už si nevystřelí nimrod Josef N. (64) z Nové Vsi na Žďársku. Ten se opil a z legálně držené brokovnice pak uprostřed obce střílel.

Vše začalo v pondělí odpoledne bouračkou v centru Nové Vsi. Josef N. najel svým autem do projíždějícího osobního vozidla a z místa nehody vzápětí ujel. „Naštěstí při nehodě nebyl nikdo zraněn,“ uvedla mluvčí policie Monika Pátková. Policisté po uprchlém řidiči začali pátrat. Opilý myslivec však na sebe o pár hodin později sám upozornil střelbou z lovecké zbraně. Před přivolanými policisty se pak pokusil utéci. Ti jej zadrželi a odzbrojili.

„Když se opije, jde z něho strach. To je lepší mu jít z cesty,“ prozradil na souseda myslivce jeden z místních. „Muž skutečně několikrát vystřelil. Na místě policisté zajistili tři legálně držené střelné zbraně. Jejich majitel nadýchal při dechové zkoušce 2 promile alkoholu, a tak byl převezen na záchytku do Jihlavy,“ dodala policejní mluvčí.

„K nám byl přivezen v úterý okolo jedné hodiny nad ránem,“ řekl Blesku o dalším osudu opilého střelce mluvčí záchytky Martin Málek. „Po propuštění byl dopoledne převezen v doprovodu policie záchranáři do psychiatrické léčebny,“ dodal mluvčí.

lobotom ( 4. října 2015 20:30 )

To nemá nic společného s komunismem. Tahle primitivní zábava je buď pro primitivní burany, nebo pro neméně primitivní buržousty.

tgbg ( 17. března 2015 19:27 )

Že by další komunistický šílenec?

Zobrazit celou diskusi