Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující video: Moment, kdy se tři uprchlé školačky vydaly do spárů islamistů!

Autor: INT, lm - 
14. března 2015
13:02

Je tomu už měsíc, kdy tři britské školačky utekly ze svých domovů, aby se staly nevěstami hrdlořezů z teroristické organizace ISIS. Až nyní se ale objevilo šokující video, které je zachytilo na útěku krátce předtím, než překročily syrské hranice.

Británii pobouřil a zároveň zděsil případ tří školaček, které se rozhodly vydat na vlastní pěst do Sýrie a stát se tam manželkami džihádistů. Patnáctiletá Shamima Begumová, šestnáctiletá Kadiza Sultanaová a jejich další nejmenovaná kamarádka odletěly z londýnského letiště Gatwick letem společnosti Turkish Airlines do Istanbulu, aniž o tom informovaly své rodiny.

Až nyní se ale objevilo video, které zachycuje tři školačky na útěku krátce před překročením syrských hranic. Tajně ho natočil neznámý muž, o němž britský list Daily Mail tvrdí, že je to dvojitý syrský agent, který pracoval i pro kanadskou tajnou službu. Právě on předal dívkám falešné pasy, za které mu zaplatily. S dívkami cestoval neznámý muž a další žena, která ale na snímku není. Turkové agenta zadrželi a umístili do vazby. Kanaďané popírají, že by pro ně pracoval.

Video Šokující video: Moment, kdy se tři uprchlé školačky vydaly do spárů islamistů! - youtube.com
Video se připravuje ...

Podle Daily Mailu byly dívky ještě v Británii v kontaktu s islámskými radikály – přes Twitter. Jedna ze tří školaček přitom na Twitteru odebírala tweety až od sedmdesáti extremistů! Tři zmizelé dívky se  navíc přátelily se čtvrtou podobně starou dívkou ze stejné školy ve východním Londýně, která je podle policie v Sýrii už od prosince.

qwerty1805 ( 15. března 2015 00:57 )

to si jiří.k napsal krásně o hrdym albionu ale ten už je plnej arrrr abáků a neggggrrrrů nic proti nim nemám ale říká se každej k svému ale tam už to asi nikdo nezachrání, politika eu vypadá tak že váš budoucí zeťák bude nigeriec protože evropská multikulti dcera nedělá rozdíly a to si nedělám pr..srandu přečtěte si blog paní pekárkové která žije s černochem a žijou v Londýně v levných bytech až si myslím že sou to ubytovny protože sousedi sou dýleři http://pekarkova.blog.idnes.cz/

jiri.k ( 15. března 2015 00:12 )

Britky znám podle jmen třeba Kimberley Smith,nebo Shirley Keegan atp, ale toto je určitě muslimská naplavenina, jdoucí na poslední chvíli za voláním své krve, protože jejich věk je už dost na hraně. Muslimové totiž mají podle své modly, svého vzoru rádi velmi mladé. Bylo by jistě v zájmu kdysi hrdého Albionu všem zájemcům o toto naplnění svého poslání zaplatit i cestovné, samozřejmě jednosměrné, spojené s odebráním občanství, aby je snad nenapadla ta pošetilost vrátit se.

qwerty1805 ( 14. března 2015 23:56 )

no a ?

datelobecny ( 14. března 2015 21:45 )

Podle DNA arabky, ale podle pasu britky.

datelobecny ( 14. března 2015 21:44 )

Pár set let?! Možná tak pár desetiletí, dřív se totiž černý rasismus nenosil.

Zobrazit celou diskusi