Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Těhotná Alex Mynářová se zakulacuje: Kancléř ji vyvedl na Mýdlového prince

Autor: simao - 
13. března 2015
11:39

Novomanželé Vratislav a Alex Mynářovi vyrazili na premiéru muzikálové komedie Mýdlový princ. „Paní kancléřová“ oblékla volné šaty, těhotenské bříško a ňadra dmoucí však pod ně neskryla. Malý Vráťa je na cestě.

Svatbu v kostelíku v Osvětimanech mají za sebou, další starosti před sebou. Alexandru Mynářovou, moderátorku ČT, která si vzala hradního kancléře, čeká porod. Termín má v červnu a s manželem se těší na syna Vratislava.

To Zemanův kancléř očekává vedle svého prvního dítěte a řady povinností po boku hlavy státu především to, jak dopadne jeho bezpečnostní prověrka, kterou stále nemá. Vedle toho rekonstruuje nové hnízdečko pro svou rodinu – vilu v Praze-Strašnicích, kterou pořídil za přinejmenším zajímavou cenu 5,5 milionu od advokáta Romana Janouška.

Od starostí si nyní vyrazili Mynářovi odpočinout do pražského Divadla Broadway. A to na premiéru muzikálové komedie Mýdlový princ s písněmi Václava Neckáře. Hlavního hrdinu v ní ztvárnil Martin Dejdar v alternaci se Sagvanem Tofim.

V dalších rolích se objevili třeba Ivana Jirešová, Tereza Kostková, Jaroslava Obermaierová, Aleš Háma, Josef Vojtek či Petr Štěpánek. Hlavním hrdinou příběhu je mladý muž, rodák z Prahy, který má šanci dosáhnout na velké dědictví. Musí však splnit zvláštní podmínku – v malé šumavské vesničce obnovit slávu místního ochotnického spolku a postoupit s ním do národního kola Jiráskova Hronova.

Video Ta mlaskla! Prezidentův muž Mynář si vzal těhotnou partnerku! - Vera Renovica,Jiří Janecký
Video se připravuje ...

johr ( 13. března 2015 18:56 )

Tehotna Alex se zakulacuje Blesku moc diky za duležitou zpravu ono se to v těhotenstvi stava Ale diky za tak duležitou zpravu mužu jit v klidu na jedno

babapsi ( 13. března 2015 14:15 )

ku.rva a zloděj nás nemůže zajímat, šílená baba šantala, který nikdy nebude mít bezpečnostní prověrku ! Hroznej právnickej demokraturskej stát, kde bojují takovýho chcalobrity!

marlen52 ( 13. března 2015 13:54 )

zase asi jeden který má sexy mozek

moiaza ( 13. března 2015 13:47 )

Když chybí mozek, musí ne sebe upozornit jinak. Pavel 219 to dělá tímto způsobem. Každý hloupý, jinak hloupý. V to je ta krása hloupostí.

nicnezpravda ( 13. března 2015 12:07 )

slepice za chvíli porodí http://img.blesk.cz/img/1/full/2275672_.jpg

Zobrazit celou diskusi