Bývalá moderátorka České televize a manželka Vratislava Mynáře Alexandra Mynářová se už byla podle serveru Mediahub.cz podívat na své nové pracovní místo ve TV Barrandov. Potvrdilo to několik zaměstnanců televize. Mluvčí televize k informaci nic dalšího neprozradila. „O této skutečnosti nejsem informována, tudíž vám nemohu dát žádné stanovisko,“ řekla pro Blesk.cz Barbora Šenfeldová.

„Kdybych to vyloučila, tak bych lhala, takže to nebudu komentovat. Vše se dozvíte, až přijde čas,“ řekla Mynářová serveru Mediahub.cz, zprávu tedy nepřímo potvrdila. V České televizi, kde působila před porodem, však už zaměstnána není, což potvrdila mluvčí ČT Alžběta Plívová. „Paní Mynářová již v ČT nepracuje,“ uvedla.

Alexandra Mynářová se za svého působení v ČT dala dohromady s hradním kancléřem Vratislavem Mynářem. Když jejich poměr prasknul na veřejnosti, její kariéra v televizi šla od desíti k pěti. Zpochybnila totiž svoji nestrannost a tím porušila i etický kodex ČT. A ČT jí to dala silně pocítit. 

Alexandra Mynářová sice nebyla hvězdou České televize, ale i tak musel její pád na začátečnickou pozici bolet. Kariéra ve zpravodajství, kterou chtěla dělat už od malička, vzala rychle za své. Když fotky z dovolené, které otiskl Blesk, provalily její vztah s politikem, putovala z Událostí v regionech do dopravního zpravodajství v ranním pořadu Studio 6, kde začínají ti nejmladší elévové... Ale nyní, téměř rok po porodu syna Vratislava, se krásná moderátorka zřejmě opět vrátí před kamery. 

Fotogalerie
17 fotografií