Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Japonsko truchlí: Nezaměstnaný muž ubodal pět lidí

Nezaměstnaný muž v Japonsku ubodal pět lidí!
Nezaměstnaný muž v Japonsku ubodal pět lidí!  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
9. března 2015
08:25

Pět lidí ubodal dnes ráno čtyřicetiletý nezaměstnaný muž v západojaponském městě Sumoto. Policie ho krátce nato zadržela; na oblečení měl ještě krev svých obětí a k činu se přiznal.

Motiv činu zatím není znám. Útočník, kterého japonské sdělovací prostředky identifikovaly jako Tacuhika Hirana, zabil v jednom domě dvě ženy ve věku zhruba 50 a 60 let a asi šedesátiletého muže. V druhém domě našla policie mrtvý pár manželů, kteří už překročili osmdesátku. Hirano žil v sousedství. 

Útočníka lidé z okolí označili japonským výrazem „hikikomori“, který se používá pro lidi bez práce, asociální, žijící v ústraní – většinou u rodičů, kteří se o ně starají. Japonská tisková agentura Džidži napsala, že bydlel se svým otcem a babičkou. Podobné zločiny jsou v Japonsku velmi zřídkavé. 

zlymikes ( 9. března 2015 10:07 )

Takže to není specialita Jižní Moravy, kdy nezaměstnanému cvakne v koupi a vraždí. Pokud ten Japončík nebyl muslim.Ti mají jiný důvod : proč se z muslimů stávají atentátníci Žádnej chlast, žádná pařba, žádnej rokenrol, bary, restaurace, žádná televize, žádná zábava, žádnej sport, žádný pořádný žrádlo. Místo oblečení prostěradlo, místo kšiltovky ručník. Neustálé skučení chlapa na věži. Pětkrát denně klekat na bolavý kolena. Tahat sebou ušmudlanej hadr na modlení. Alláh je s tebou i na hajzlu a navíc si nesmíš utřít zadek rukou, kterou jíš. Nesmíš se holit. Tvá žena se nesmí holit!! Nesmíš flirtovat s kočkama na ulici. Sex až po svatbě. Nevěsty ti vybere někdo jiný, navíc ty škaredý, který tě nevzrušují. Ženský, který sis musel vzít, se nesnáší a vybíjí si to na tobě. Chodí oblečeny do pytle a musí mít neustále závoj. Všude samej písek a sucho v tlamě. Slunko pálí na hlavu, ani pivo si nedáš. Pořád špinavej a vypadáš jak „osoba žijící cikánským způsobem života“. To je život? To radši smrt! A hurááááá na to. A vzít sebou co nejvíc těch bílejch prasat, co se mají líp než já.

Zobrazit celou diskusi