Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka se opila, dítě nechala ležet na ulici: Marušku jí vrátili za 48 hodin!

Autor: rvs - 
2. března 2015
20:55

Osmiměsíční Marušku našli policisté ležet v Praze na ulici. Batole vypadlo z kočárku, plazilo se pryč. Leželo 15 metrů od kočárku. O dalších 200 metrů dál byla jeho opilá matka. Dítě převezli do nemocnice, matku na záchytku. Jenže o pouhých 48 hodin později jsou opět spolu!

Maruška (8 měs.) je u rodičů! Batole přitom leželo o víkendu špinavé u kočárku, zatímco jeho matka se o 200 metrů dál válela opilá na zemi. Sociálka Prahy 9 přesto rozhodla o vrácení dítěte. 

„Odbor sociálně-právní ochrany dětí Prahy 9 neshledal důvody pro odebrání dítěte,“ stojí ve stručném rozhodnutí úřadů. „Nemohu vám k tomu sdělit žádné informace, o klientech mluvit nesmíme,“ řekla pouze sociální pracovnice.

Rodiče, kteří v Praze žijí na ubytovně, si tak mohli včera po poledni holčičku vyzvednout z pražské Nemocnice Na Bulovce, kde byla od soboty na pozorování. Přestože si Maruška zřejmě kvůli své nezodpovědné mámě prošla peklem, zdravotně je překvapivě v pořádku.

Na dětské chirurgii ji podrobně vyšetřili. Krevní obraz, orientační neurologické vyšetření a klinický obraz odpovídá zdravému dítěti. „Maruška klidně spí, jí a reaguje na okolí. A směje se a hraje si,“ popsal Blesku mluvčí Nemocnice Na Bulovce Martin Šalek.

jeromeklapka ( 3. března 2015 10:15 )

A že sa nekonajú protestné akcie proti nekompetentnosti sociálky

vrahrychtar ( 3. března 2015 05:00 )

v juesej by uz mela na krku nejmene 10 let kriminalu v cechistanu je v pohode..inu jiny kraj jiny mrav co cekat od zeme kde dva pripo.srani pomahaci prihlizi poprave 8 lidi

qwerty1805 ( 3. března 2015 03:06 )

krávy cikánský dejte nám pokoj a serte se na romeu nebo se řežte v jirkově ale běžte do pii.čí není vám to blbý bejt furt jenom za blbý? jak se na vás dívaj ostatní když tady předvádíte tohle. to vám nevadí? že se pár blbek naleje a nadávaj všem? no isil s vámi

gabreta ( 3. března 2015 02:58 )

Kde teď je, Jeroným Klimeš-Dětský psycholog, kterej obhajoval u Jílkový odebrání dětí v Norsku, jako správný krok!

anka ( 3. března 2015 00:57 )

myslim si, je bez prace, a vekove starsi pani...asi moc sama....a asi ji neco porad zere... Mej se krasne, dobrou noc.

Zobrazit celou diskusi