Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena obvinila úředníka, že jí kouká na prsa: Dostala pokutu!

Úředník se ženě neustále díval do výstřihu
Úředník se ženě neustále díval do výstřihu  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
15. února 2015
23:17

Místo aby s ní řešil její dopravní přestupek, civěl prý úředník neustále na její ňadra. Třicetiletá Plzeňačka proto úředníka obvinila z podjatosti. To ale pořádně narazila. Od plzeňského magistrátu dostala pořádkovou pokutu za urážku úředníka!

V létě roku 2009 nachytali policisté Veroniku D., když řídila pod vlivem alkoholu. Věc s ní posléze projednával úředník, kterému se prý snažila vysvětlit, že si osudný den objednala tři nealkoholická mochita a nedokázala odhalit, že jí byla podána alkoholická verze. Úředník se ale podle ní nezajímal o vysvětlení, ale něco zcela jiného...

„Při všech ústních jednáních mi permanentně zíral na poprsí s fascinací tak zjevnou, že mohla naznačovat fetišisticko-sadomasochistickou aberaci. Jeho předpokládané rozpoložení mysli by pak vysvětlilo, proč nebyl schopen posuzovat případ objektivně a nepodjatě,“ stěžovala si serveru Novinky žena s tím, že se cítila jako „kořist před úporným dravcem“.

Stížnost se jí ale rozhodně nevyplatila, magistrát se svého zaměstnance zastal a vyměřil jí pokutu 2 000 korun. „Touto hrubou pomluvou založenou na spekulacích atakovala důstojnost nejen samotného úředníka, ale i celý správní orgán. Do slušné a kultivované společnosti takové výrazy prostě nepatří, nikdo na ně vůči druhému nemá právo,“ ohradil se úřad. Protože pokutu posvětil i soud, nezbude ženě nic jiného než ji zaplatit.

jete ( 16. února 2015 11:35 )

pro vendetu a ostatní se stejným slovníkem....nechtělo by to vypláchnout si pusu před tím,než z ní něco vypustíte?????

vary ( 16. února 2015 11:08 )

To byla blbka. Tady je vidět, jaký jsou ženský dutý zvířátka. Myslí si, že stačí vytáhnout kozy a chlap se posere. Leda nasere. Ženská má stát u sporáku a v jedný ruce držet vařečku a v druhý ocas.

vary ( 16. února 2015 11:05 )

Kozy tvý starý. To musí bejt k zblití.

ivoadler ( 16. února 2015 10:05 )

I kdyby jí na ty kozy čuměl, tak to není trestný čin, ani přestupek, tak co si to ta kráva dovoluje. Postih je zcela na místě.

salto ( 16. února 2015 08:24 )

A vůbec, proč si je brala s sebou???

Zobrazit celou diskusi