Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kauza odebraných českých dětí v Norsku: Pěstouni se kluky chlubí na Facebooku... matce to bylo zakázáno!

Autor: Etienne Blaha, zrk - 
14. února 2015
12:18

Norská sociální služba zakazuje Češce Evě Michalákové nejen kontaktovat své odebrané kluky Denise a Davídka. Nesmí zveřejňovat ani staré fotky, na kterých jsou! Ale pěstouni si fotky s dětmi na Facebook dávají.

Blesku se podařilo získat kopie profilů norských pěstounů, jak se chlubí získanými dětmi. Jejich matka přitom byla popotahována, když si po odebrání kluků dala jejich staré fotky na Facebook. „Je to další střípek do mozaiky opatření, kterými norská sociálka Barnevernet šikanuje vlastní rodiče,“ řekla Blesku zdrcená matka Eva Michaláková.

Na zveřejnění fotek sice upozornila, ale Barnevernet aféru prý po stažení fotek zametl pod koberec. „Pěstouni vystupují jako rodiče a naproti tomu vlastní rodiče nesmí nic, včetně zveřejňování fotek vlastních dětí. Asi nemusím dodávat, co cítím,“ líčila matka. Ta se nedávno sešla kvůli ujištění o pomoci s premiérem Bohuslavem Sobotkou a najala rovněž dvě norské právničky.

Rodině Michalákových odebraly v květnu 2011 norské úřady Denise a Davídka. Nejprve kvůli údajnému sexuálnímu zneužívání, poté z důvodu »nedostatku psychické pohody« ze strany matky. Soud ani v jednom ze dvou případů zneužívání nepotvrdil. Děti přesto zůstaly v rukou norské sociálky, která kluky oddělila, zakázala jim mluvit česky a s matkou se prý na vlastní přání smějí vídat jen dvakrát ročně 15 minut.

Foto: 

 

ikolop ( 15. února 2015 22:16 )

Na příkaz soukromé sociálky (s asi velkým byznysem s dětmi) ukradené děti můžou vychovávat buz_ranti. Ale matka, ani sestra matky, ne ! Tak tj. zvrácenost na pátou. Norové jsou přecivilizovaní zvrhlouši, kteří skončí všichni na jedné hromadě v jedné posteli jako gayové. A budou zcizovat děti heterosexuálům, aby tyto děti naučili souložit muži s muži. No, potěš nás Pán Bůh !

ikolop ( 15. února 2015 22:10 )

Piš česky a neurážej Čechy !

stop.armenum ( 15. února 2015 21:30 )

Kopíruji od jiného čtenáře : http://video.aktualne.cz/dvtv/trochu-se-bojim-syna-v-norsku-vychovavat-rika-otec/r~aed92350b38d11 e49 f60002590604f2e/ Vydržte do konce, je to síla http://www.kdejemojedite.cz/ https://www.youtube.com/watch?v=2UXoRhyTCXo#t=109 http://www.noviny.sk/c/slovensko/pripad-boorova-adopciu-slovenskych-deti-riesila-bbc-pozrite-sa http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/252564-deti-iv any-boorovej-su-uz-na-slovensku/

stop.armenum ( 15. února 2015 21:28 )

Stěžuješ si, pokud ti vše Norové zakazují. Jen je to Nory jinak, lživě, prezentováno jejich lidu i nám.

stop.armenum ( 15. února 2015 21:25 )

Z Norů, Finů, Švédů, Anglánů, Dánů vyrostou spratci ! Současným dospělým, tj. tvůrcům nelogických, nepřirozených zákonů a pravidel, to ve stáří tyto dětičky ve zlém vrátí (jako Beivik).

Zobrazit celou diskusi