Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Podívejte se, jak si rumunská mládež utahuje ze zbohatlíků!

Autor: haj - 
11. února 2015
18:29

Rumunská partička mladých lidí se zřejmě řídí heslem, že dobře bavit se dá i bez peněz. Vystřelila si proto ze svých bohatších kolegů a na Instagram nahrála parodující fotky, kde všechny luxusní vymoženosti nahradila levnějšími náhražkami. Místo opravdového krokodýla tak například použili jen hračku.

Rozmazlení bohatí puberťáci mají ve zvyku chlubit se svým luxusním životním stylem na fotkách, které dávají na sociální sítě. Kupříkladu Rich Kids of Instagram (Bohatá děcka z Instagramu) je skupina teenagerů ze zbohatlických rodin, kteří zveřejnili mimojiné fotku, kde se mladá dívka válí v hromadě bankovek.

Připadá vám to jako pěkná snobárna? Zřejmě to samé si myslí i parta rumunských teenagerů, kteří se inspirovali reklamou fast foodu KFC a vtipně zparodovali fotky boháčů. Místo v hromadě bankovek se tak jeden z vtipálků vyfotil se spoustou drobných mincí, selfie s vlastní helikoptérou se v jejich podání proměnila ve fotku s modelem vrtulníku na rameni.

Všechny parodující fotografie pak zveřejnili pod heslem #distractiepebaniputini, což rumunsky znamená v podstatě „zábava za málo peněz“. Na jejich humorné náhražky lvího mazlíčka, chytrého telefonu nebo drahých hodinek se podívejte do galerie.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

e.44 ( 12. února 2015 12:11 )

Pro někoho to byla nutnost, pro někoho národní sport. Člověk to viděl všude kolem sebe. V masokombinátech se házely denně plné tašky masa a hotových výrobků přes zeď a kolem vrátnice se chodilo s prázdnýma rukama. Z Orionky chodily ženský tak o půl kila těžší, tam odtud se nosily pamlsky "na těle", většinou v podprdě. Dělňasové kradli nářadí a materiál. Kradlo se co nebylo přibitý. Důchodci kradli třeba i ze stavby cihly, pamatuji si že jeden čas jsem kojila u okna v pět ráno a pokaždý tou dobou se k protější stavbě přišourala stařenka s taškou RVHP, šoupla do ní čtyři cihly a frrrrr, byla pryč

kacota ( 12. února 2015 00:05 )

Ako u nas na salaši

maruch ( 11. února 2015 23:48 )

Rumun-Ci.kán, bohatymrdnikatel-ko.kot

borjar ( 11. února 2015 22:19 )

V Krakonošovu jsem potkal modelky doprovázející mladého Tupolánka . Ten zbohatnul poctivou a tvořivou práci .Laska a pravda zvítězila.

jir.ass ( 11. února 2015 20:37 )

Ty určitě ne.

Zobrazit celou diskusi