Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Boxerský ring v džungli: Gorila pravým hákem skolila fotografa!

Autor: so - 
8. února 2015
06:59

Fotografové stíhající v ulicích celebrity občas narazí na mrzouta a pak je z toho pěkná mela. Francouz Christophe Courteau (41) ale určitě nečekal, že dostane pěstí v africké džungli a navíc od zvířete!

Stalo se mu to při návštěvě Vulkánového národního parku ve Rwandě, když se přiblížil k tlupě goril. Dvoumetrového a 210 kilogramů vážícího lidoopa rozčílila invaze lidských jedinců do jeho pralesa a na fotografa zaútočil.

V okamžiku byl u něj, rozehnal se rukou jako zkušený boxer a praštil. O vítězi nerovného zápasu bylo v sekundě rozhodnuto a gorila se rychle stáhla za svými druhy.

Vrhla se na mne a já se vůbec nemohl hýbat, protože jsem zrovna fotil na kolenou. Ihned mne srazila na zem, cítil jsem její váhu a sílu. Bylo to jako by do mne vrazil vlak,“ uvedl později fotograf.

Jako památku na souboj v džungli si odnesl jizvu na čele, porouchaný aparát a rozbité brýle. „Ten zážitek si budu pamatovat do konce života,“ je si jistý Christophe Courteau.

naidka ( 9. února 2015 08:38 )

Fuj, to je hnus . Nemáš tam něco lepšího?

naidka ( 8. února 2015 15:26 )

Vosa na Hrad!

vosavopruz ( 8. února 2015 12:47 )

http://www.novinky.cz/koktejl/254502-gorily-obklicily-turistu-drbaly-ho-ve-vlasech-a-davaly-mu-pusu. html gorily jsou nádherný a bohužel ohrožení primáti

naidka ( 8. února 2015 11:57 )

Fotograf dopadl ještě velmi dobře. Gorila má obrovskou sílu a vlastně se divím, že si s fotografem nevytřela hubu jak s králíčkem a nikdo by jí v tom nezabránil. Buď v tom parku jsou gorily zvyklé na člověka nebo jsou fotografové tlupa amatérů. Podobný článek už tady byl, když mládenec fotografoval medvěda, jen s tím rozdílem, že medvěd byl jasný vítěz.

sores ( 8. února 2015 11:32 )

Je jen dobře že gorila zaútočila, co se mají lidi co s.rát do zvířecího světa.Oni si nás také nevšímají a nechávají nás v klidu pokud neútočíme nebo nemají mladé a hlad!

Zobrazit celou diskusi