Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Nizozemsku našli mrtvolu muže: na rameni měl vytetované jméno Lenka

Muž byl silně znetvořený, na přední části levého ramene měl vytetovaný nápis Lenka, což je stopa, která by mohla vést do Česka
Muž byl silně znetvořený, na přední části levého ramene měl vytetovaný nápis Lenka, což je stopa, která by mohla vést do Česka  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: ljš - 
3. února 2015
20:30

Měl prostřelenou hlavu a byl k nepoznání! Nizozemská policie požádala své české kolegy o pomoc v případu záhadné smrti muže, jehož tělo bylo nalezeno svázané v řece nedaleko Amsterodamu.

Podle televize Nova, která na pátrání upozornila, byl muž zavražděn už loni v dubnu. Tehdy se jeho tělo našlo v řece v městské čtvrti Rosenburg nedaleko Amsterodamu. Bylo ale tak znetvořené, že se nedalo identifikovat. Mělo prostřelenou lebku, svázané ruce a rozmlácený obličej.

Nizozemští policisté tak museli čekat na vytvoření počítačového modelu obličeje zavražděného. Ten nyní poslali svým českým kolegům. Vedlo je k tomu tetování, které měl muž ve středních letech na přední části levého ramene. Jméno Lenka by mohlo znamenat, že byl muž Čech, nebo také, že se jednalo o cizince, který s Češkou pouze chodil.

Pokud muže poznáváte, kontaktujte linku 158.

vera51 ( 3. února 2015 20:46 )

Zrovna na to myslim.Jmenoval se Prochazka.Taky mi ho pripomina.

charles009 ( 3. února 2015 20:37 )

lehce pripomina toho sekuritaka co ukradl 500 milionu z Group 4

Zobrazit celou diskusi