Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pusťte bratry z Norska domů: Demonstrace za podporu Michalákových se zúčastnily desítky lidí

Autor: shp - 
29. ledna 2015
19:46

Osud Denise (9) a Davida (6) Michalákových, které v Norsku drží od roku 2011 kvůli údajnému zneužívání, které policie nepotvrdila, není lhostejný ani běžným Čechům. Před ministerstvem zahraničí se jich na demonstraci sešlo několik desítek za podporu jejich maminky Evy Michalákové.

Neberte mě mamince,“ hlásal jeden z transparentů, který mělo miminko v kočárku. Demonstrace se zúčastnilo asi 50 lidí.

Průvod prošel v Praze od ministerstva zahraničních věcí k norskému velvyslanectví. Mezi lidmi byly převážně maminky s malými dětmi, ale i další.

Demonstrace se zúčastnil i europoslanec Petr Mach, který se v případě Evy Michalákové angažuje. Dokonce kvůli němu odjel do Norska na soudní projednávání.

Děti byly Evě odebrány norskou sociální službou v roce 2011. Vídat se s nimi smí jen dvakrát ročně a to po dobu 15 minut. Nesmí na ně mluvit česky, nesmí je sama první obejmout. Každý z chlapců navíc žije v jiné pěstounské rodině.

drza.drbna ( 30. ledna 2015 00:45 )

Jen tys tam chyběl!

velitelka-velitele.. ( 29. ledna 2015 21:13 )

To by měli smíchy mokro v gatích stejně jako tam má karlík.

porosenko ( 29. ledna 2015 21:08 )

Ty sestry jsou podezřelé už od pohledu a k tomu ještě ta bradavičnatá krasavice z TOPky tak se těm Norům ani nedivím.A to tam ještě nebyl incestní krasavec Karel Spací Pytel I.a pussy Němcová.To by Norové teprv něco viděli.

ingmarie ( 29. ledna 2015 20:41 )

Norsko má zjevně propracovaný systém výchovy nových Breiviků. Sebrat matce, rozdělit sourozence, šup do cizí rodiny, žádný kontakty s púvodní rodinou ...a výsledek se dostaví.!

Zobrazit celou diskusi