Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Stalinův vnuk: Děda byl jako Ježíš Kristus, Putin nemá mozek!

Autor: shp, so - 
27. ledna 2015
12:16

Na jeho rukách je krev 40 milionů zmařených lidských životů, ale jeho vnuk ho obranářsky hájí. Podle Jevgenije Džugašviliho (79) byl jeho děda Josif Stalin velký vůdce, který byl jako Ježíš Kristus. Vladimir Putin je proti němu prý nikdo.

Stalin byl génius. V porovnání s dnešními lídry a jejich účty ve švýcarských bankách byl něco jako Ježíš Kristus,“ obhajuje svého dědečka jeho vnuk Jevgenij Džugašvili (79). Případ se dostal až k Evropskému soudu pro lidská práva.

Džugašvilimu zřejmě nevadí, že komunistický krutovládce poslal na smrt 40 milionů lidí. „Takový obraz o něm vytvářejí média a historici,“ soudí Stalinův vnuk, který je stále aktivní v ruské politice. Poté, co se neúspěšně pokusil napravit reputaci svého dědy před Evropským soudem, poskytl skandální rozhovor britskému deníku The Daily Mail.

V něm se pustil i do současné hlavy Ruska Vladimira Putina. „Putin není tak silný vůdce jako Stalin. Chybí mu logické uvažování a stojí v čele skupiny podvodníků a zlodějů. Ruský prezident zavinil krizi na Ukrajině,“ řekl.

Co šokujícího ještě Stalinův vnuk prohlásil:

++ Kdyby Stalin žil jen o pět let déle, mohl zabránit katastrofě v Rusku. Ale on odešel, Nikita Chruščov dostal moc a zničil ekonomiku.

++ Sovětští nepřátelé Gorbačov, Jelcin a Putin oslabili komunismus, Rusko a jeho lid.

++ Katyňský masakr z roku 1940, při kterém zemřelo 22 000 polských vojenských zajatců, provedli podle něj Němci, ne Rusové. Hitler by si prý nikdy nenechal ujít takovou příležitost. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mirkazam ( 10. května 2015 06:44 )

Taky koukám,co se za informace dozvídám. A že je tady expertů....

rolpa ( 27. ledna 2015 20:06 )

Vnuk Stalina mi doplnil mezery v dějepise a obohatil znalosti v dějinách Ruska.Polaci ho musejí hodně milovat.

tipr ( 27. ledna 2015 19:41 )

Když se to tak vezme tak Ježíš byl taky pohroma lidstva , takový diktátor, tyran na lidi. Stalinuv vnuk má pravdu , jeho děda byl krvavý Ježíš .

tipr ( 27. ledna 2015 19:36 )

Stalin, Kalous, kníže Kte tomof svůj , stejní paraziti a pohroma lidstva. Páááni , měl jsem raději chodít do kostela , tam bych se naučil dějiny ...místo ve škole.

cipisek134 ( 27. ledna 2015 17:05 )

To je jasný, že chlastá extraligu jako jeho děda.

Zobrazit celou diskusi