Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nechtěla se vrátit k příteli, vymyslela si, že ji unesli a věznili!

Ilustrační foto
 (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
22. ledna 2015
12:45

Hodně svérázným způsobem se rozhodla partnerskou krizi řešit žena z Liberecka, po které bylo minulý týden vyhlášeno pátrání. Nechtěla se vrátit ke svému příteli, tak si vymyslela únos a věznění.

Pohřešování ženy nahlásil policistům její partner minulý týden. Po pětidenním pátrání si jí všimli policisté teplické hlídkové služby. "Při následném výslechu tvrdila, že ji z města, kde bydlí, odvezli proti její vůli tři muži, kteří ji autem převezli do Teplic, kde ji zamkli v domě. Když ji pak podle ní převáželi na jiné místo, podařilo se jí uprchnout," řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Kriminalisté, kteří verzi údajně unesené ženy prověřovali, narazili na nesrovnalosti v její výpovědi. "Nakonec se přiznala, že si únos vymyslela, protože se nechce vrátit ke svému příteli. Policistům se naštěstí podařilo odhalit její výmysly včas, v opačném případě by byly na pátrání po údajných únoscích vyčleněny nemalé síly a prostředky a policisté by mohli chybět na místech, kde je jich skutečně potřeba," dodal Vítek.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi