Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž se zabarikádoval ve škole: Později děti a učitele ohrožoval nožem!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
7. ledna 2015
18:22

Zaměstnance jedné z mosteckých základních škol ohrožoval dnes ráno nožem neznámý muž. „Policie po něm pátrá,“ řekla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková. Dětem ani zaměstnancům se nic nestalo. Kriminalisté předpokládají, že muž šel do školy krást.

Neznámý muž se do budovy dostal krátce před osmou hodinou pravděpodobně mezi dětmi, které šly do školy. Podezřelého muže si všimli zaměstnanci. „Muž před nimi vběhl na toalety a tam se zamkl. Na jejich naléhání otevřel a snažil se utéct, v čemž mu učitelé chtěli zabránit. Při tom muži vypadl na zem z bundy nůž, který sebral, a s nožem v ruce žádal, aby mohl opustit budovu,“ řekla Světláková. Učitelé mu ze strachu o zdraví dětí umožnili odejít. „Muž otevřel v přízemí okno a vyskočil,“ uvedla Světláková s tím, že nikoho fyzicky nenapadl.

Proč muž do školy šel, policie zatím neví. Pracuje ale s verzí, že tam chtěl krást. „Nasvědčuje tomu taška plná nářadí, kterou neznámý na místě při útěku zanechal,“ dodala Světláková.

Neznámý, asi třicetiletý muž je vysoký asi 170 centimetrů, má střední postavu a krátké světlé až nazrzlé vlasy. Na sobě měl zimní bundu červeno-modré barvy a šedé šusťákové kalhoty. „Zaměstnanci školy postupovali naprosto správně. Kolem místa, kde se muž ukrýval, se shlukli a donutili ho odejít,“ řekla mluvčí mosteckého magistrátu Alena Sedláčková. 

venxa ( 8. ledna 2015 02:42 )

Ty vemeno kdyby to drlal podle vzoru USA tak by nemel v ruce kuchynskou kudlu ale KABAR! Jestli nevis co je Kabar rak neplacej hovadiny ty bolsevickrj paznehte.

deratizator ( 7. ledna 2015 20:09 )

H0vn0 leda. Tohle je typicky Klausovsko ruská ruka volného trhu. Kalouskovi přemluvbábisti chodí okrádat děti.

alfasamec ( 7. ledna 2015 18:59 )

Ani nově nainstalované elektrické zámky ve dveřích tomu nezamezily...

moiaza ( 7. ledna 2015 18:55 )

To v reálném kapitalismu tak chodí.

moiaza ( 7. ledna 2015 18:51 )

 Havlovy děti se velmi rychle učí dle svého vzoru USA.

Zobrazit celou diskusi