Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tihle šampónci odpálili petardu v autobusu. Plánovali to na Facebooku

No to je ohromná legrace, hodit petardu do autobusu. Internetová skupina TVTwixx se tím náramně baví.
 (Autor: Facebook.com)
Autor: red - 
2. ledna 2015
11:53

Vypadají jako chlapecká kapela, ale jsou to idioti, kteří odpálili petardu v autobusu. Navíc to plánovali na Facebooku. Poničili cizí majetek, a ještě se tomu smáli. Jenže zároveň natočili trestný čin. Kdo jsou tihle vandalové?

Parta puberťáků vyrazila na honbu za internetovou slávou. Zkouší to přes sledovanost na YouTube. Založili si vlastní kanál, dávají na něj nejrůznější videa, která natočili. A jsou evidentně hrdí na svou „práci“. Řadí se tak mezi sběratele „líbí se mi“ - zkrátka čím víc like, tím lépe.

Jenže nad tímhle kouskem zůstává rozum stát. Zatímco Česko rozzářily na Silvestra nejrůznější ohňostroje a napříč zemí se ozývala řada výbuchů od petard, chlapci vyrazili k zaparkovanému autobusu. A hodili petardu dovnitř! Kameru měli vandalové samozřejmě připravenou - se smíchem poničili interiér vozu, ale natočili také usvědčující materiál.

Video Puberťáci odpálili na Silvestra petardu v odstaveném autobusu. - Facebook
Video se připravuje ...

Před časem se přitom společně pustili do vysílání TwixxTv. Říkají si Danny (tedy Daniel S.), Andy a Kiril, občas se přidá někdo další (Luky a Filip). Že se dopustili klukoviny, po které mohou mít problémy, jim patrně jen tak nedošlo. „Dneska fízl*vé pojedou na vyhlídkovou jízdu,“ říká jeden z nich na videu, které na YouTube zveřejnili 1. ledna. „Placenou. Nebude zadarmo. Počkej, oni nás svezou, že jo... Víš, co máme v ceně? Jedna projížďka na služebnu a zpátky,“ dodává a ostatní se smějí. 

Jenže chlapci to přehnali. A je otázkou, kam až by kvůli chvilkové „slávě“ na internetu byli schopni zajít. Svůj čin si přitom plánovali, na Facebooku slibovali nové video. „Andy hodil do toho busu petardu a Dannymu to přišlo v pohodě, a ještě to dal na internet... To je normální? Ne... To je demence,“ komentoval na kanálu těchhle šampónků video jeden z uživatelů. „Primitivové,“ odsoudil mladíky, kteří záměrně poničili cizí majetek, další z příspěvků a posbíral spoustu like. „Dannyho osobně znám a mám ho ráda, ale tohle už fakt přehnal. Tohle není sranda, ale trestný čin,“ dodala na Facebooku uživatelka Ančíí.

Každopádně obrázek o těchto pěti výtečnících si můžete udělat sami zhlédnutím následujících videomedajlonků, které o sobě kluci natočili. Danny se narodil v Rakousku a je mu 19 let. Skupinku TVTwixx s ním tvoří jeho bratr Andy (17), Kiril (16), Luky (16) s přezdívkou čuník a Filip (16) s přezdívkou květák.

 

 

jir.ass ( 28. ledna 2015 04:14 )

Prej šampónci. Vžyď to jsou normální bukvičáci.

pajulee ( 3. ledna 2015 20:59 )

 1.Luky už mezi ně "nepatří" takže by jste ho měli vynechat a Filip tam taky nebyl. 2. Byli tam i další o kterých nikde nic není.

johr ( 3. ledna 2015 11:31 )

Kluci až se na sebe po par letech podivaji a budou soudni tak si řeknou to jsme byli pěkni Š....i A svojim dětem poradi nedělejte ze sebe š....y

antikaprik ( 3. ledna 2015 11:18 )

Tak teda gratulujem, tí už rozum a zdravý úsudok asi majú.

baronessa ( 3. ledna 2015 11:14 )

ono se dalo vytahovat s ledasčím, třeba jezdit bez dovolení na fichtlovi po dědině, učit se kouřit za barákem...

Zobrazit celou diskusi