Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Masová vražda v Kanadě: 9 mrtvých těl na třech místech, včetně dvou dětí!

Autor: šim - 
31. prosince 2014
08:23

Kanadským Edmontonem otřásla masová vražda. Policie na třech místech ve městě našla celkem devět mrtvých těl. Jedním z nich je pravděpodobně sám vrah. Mezi oběťmi jsou bohužel i dvě malé děti. Motivem hrůzného činu byly podle policie rodinné neshody a domácí násilí.

Policisté byli v pondělí v noci přivoláni do domu na jihu Edmontonu poté, co bylo na tísňové lince oznámeno ohrožování zbraní a střelba. Na místě našli mrtvou 37letou ženu.

Dívka a chlapec (oba mladší deseti let) spolu s dalšími dvěma muži a třemi ženami byli nalezeni o několik hodin později v domě na severozápadě města. Tam byla policie přivolána na oznámení sebevražedného chování muže.

Tento muž byl později nalezen mrtvý ve vietnamskočínské restauraci v obci Fort Saskatchewan. Všechny oběti jsou podle kanadských médií vietnamského původu. Pachatel, který spáchal sebevraždu, měl bohatou kriminální minulost; první zločin provedl v roce 1987. Všechny vraždy i sebevražda byly podle prvních závěrů spáchány kradenou zbraní.

Policejní šéf Rod Knecht řekl, že činy byly zřejmě pečlivě naplánovány. Nejedná se podle něj o akt organizovaného zločinu, ale zřejmě o tragické vyvrcholení domácího násilí.

Zobrazit celou diskusi