Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tahle nová hvězda internetu vám vyrazí dech: Viktoria Modesta je neskutečně jedinečná!

Autor: dce - 
25. prosince 2014
06:20

Viktoria Modesta, to je v současné době nejpropíranější jméno internetu. Nezvykle krásná modelka a zpěvačka se sice na scéně pohybuje už pár let, až teď si ji ale lidé všimli. Předvedla comeback v hudebním průmyslu, všechny ale uchvátil jeden její doplněk - a totiž protéza. Viktoria má totiž amputovanou nohu pod kolenem!

Je krásná, je talentová a především je i jedinečná. Mnohem víc než jiné modelky a celebrity v jejím okolí. Viktoria Modesta má totiž o jeden úd méně - chybí jí levá noha od kolene dolů. Jenže z postižení udělala zjevnou přednost a stala se tak první modelkou, která něčím podobným trpí.

Jenže ona netrpí. Spíše naopak - díky amputované noze má mnohem větší možnosti. Kvůli neschopnosti lékařů se v roce 1988 narodila s vážným poškozením levé nohy. Celé dětství strávila v hrozných bolestech a prakticky nevystrčila nos z nemocnice. V sedmnácti letech se rozhodla pro dobrovolnou amputaci nohy - nejdřív ji ale několik lékařů odmítlo.

 

Přesto zákrok nakonec postoupila a jen o pár měsíců později se stala tváří lidí, kteří právě svým postižením vyzývají společnost, aby začali o kráse přemýšlet i jinak. Viktoria se už od patnácti věnovala modelingu a hudbě. Nedávno vydala svůj první úspěšný klip, který vás bude děsit i fascinovat zároveň!

issabella66 ( 2. února 2015 19:35 )

Zase se tu sešla parta debilů s amputovanými mozky. Tahle česká spodina, co se sem slézá je úchvatná. Tohle je budoucnost, tohle "strašidlo" ? Tohle oblečení? Takhle to bude vypadat, lůzo. Zvykej si.

britva ( 25. prosince 2014 15:26 )

mohlo by to bejt zajímavý šukkání z beznohou modelkou

xxyy ( 25. prosince 2014 12:58 )

Je pěkný že z postižení udělala přednost ale proč ze sebe udělala takový afektovaný strašidlo? To to nešlo jinak?

disk ( 25. prosince 2014 10:48 )

Viktoria Modesta? Podle mě nic originálního, jen přetažená exhibice a touha urvat prachy dobře udělaným promem nezajímavé křeče. Živé koncerty nicmoc, vzhled - konečně zhubla, to co předváděla v 2012 bylo jako festival jitrnic. A pak ještě kompletní jméno, to je totiž Moskalová, je původem z Litvy a v UK zaujala při talentové soutěži.

sores ( 25. prosince 2014 10:29 )

A teď z ní sundat a vydrhnout malovátka a kila šminků, no to by jsme se nestačili divit co je to ve skutečnosti za podprůměr. Říká se, není na světě ošklivé ženy pokud si jí vezme do parády tým vizážistů a hodiny jí budou malovat a upravovat. Takže co je to potom za krásu?

Zobrazit celou diskusi