Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Lidé našli hromadné pohřebiště mrtvých novorozenců! Hrobů vykopali už čtrnáct!

Autor: dce - 
25. prosince 2014
05:02

Takovou hrůzu, jakou zažili policisté těsně před Vánoci, si nedovedete představit! V čínské provincii Ťiou-ťiang našli před třemi dny hromadné pohřebiště mrtvých novorozenců. Vykopali už 14 hrobů a očekávají, že číslo ještě poroste!

Místní správci parku náhodou našli pohřebiště malých dětí. Při vánočním úklidu parku si všimli čerstvé zeminy na jedenácti místech poblíž sebe. Čekalo je hrůzné odhalení v mělkých hrobech zde v igelitových pytlích ležely mrtvé děti.

Když se do věci vložila policie, byly nalezeny další tři hroby. Podle všeho byly děti již narozeny mrtvé, všechny byly zabalené do igelitových pytlů, valná většina z nich měla na sobě znak pro bio hazard, je tedy vysoce pravděpodobné že pocházejí z lékařského zařízení. Proč ale těla někdo pohřbil v parku se zatím vyšetřuje!

karel.marinec ( 27. prosince 2014 18:53 )

Oprava slova: ...místo peso gynoúchyl má být pedogynoúchyl

karel.marinec ( 27. prosince 2014 18:49 )

A co dětský gynekolog (muž), pediatr (muž ve vztahu dívkám) a podobně? Na internetu jsem četl vědeckou analýzu a už vím kam zařadit manžele ,,pacientek" gynekologů a porodníků! Byla tam přesná definice: Paroháčové. Ta analýza hovořla o tom, že to zdravotnictví ve skutečnosti má být jinak a to co je, je výmysl úchylů! Hlavně těch, co mají pedofilii! Z té anylýzy vyplynulo, že všechny holky, které prošly rukama peso gynoúchylů (tak tam jsou nazýváni) vykazují znaky pohlavně zneužitých, znásilněných a sexuálních otrokyň s poškozenou inteligencí! Ta analýza je pořád na netu. Prý ta jejich odbornost je fiktivní! A já tomu docela věřím!

lalia ( 27. prosince 2014 14:50 )

Bože ,Bože.Tak komunisté zakopali novorozence u kláštera ?To je snad recese.Jeptišky je měly s faráři a potom se jich musely zbavit.To je u každého kláštera historie.

qwerty1805 ( 27. prosince 2014 07:03 )

jasně že za to můžou komančové a jejich politika jednoho dítěte a že je zima tak za to taky můžou kgb mráz přichází z kremlu

pozorovatel2013 ( 26. prosince 2014 12:33 )

jo za všechno můžou komunisti!!!! za chvilku budou moc i za to že sněží a nesněží a že nemrzne! jděte fakt do ***ovic, to je zajímavé, mě nikdo nikdy nezneužil u komanču jsem nebyl a nikdo mi nikdy nezkřivil vlas na hlavě!! banány jsem mel a poměranče také, teď jsou taky ale nejsou zase jiné věci, hlavně lidi přišli o iluze!! tohle není demokracie, do té máme dost daleko! to jsou lži, podvody a zlodějny!!!

Zobrazit celou diskusi