Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kojenec měl v krvi pervitin: Lékařům se ho nepodařilo zachránit

Autor: dce - 
19. září 2014
19:30

Při šokující tragédii na Slovensku zemřelo teprve čtyřměsíční dítě. Do nemocnice v Banské Bystrici přijeli rodiče s čtyřměsíčním kojencem, který měl zraněnou hlavu. Dítě se lékařům bohužel nepodařilo zachránit, o to horší bylo zjištění, že v jeho krvi našli pervitin!

Čtyřměsíční dítě přivezli jeho rodiče z Bojnic kvůli potížím s dýcháním. Později lékaři potvrdili zranění hlavy – kojenec utrpěl mozkovou smrt. „Dítě momentálně leží na jednotce intenzivní péče Dětské fakultní nemocnice v Banské Bystrici.Vykazuje známky mozkové smrti v důsledku nitrolebečního poranění. Předávkování drogami jsme vyloučili,“ uvedl ředitel nemocnice Ján Nosko pro server pluska.sk.

Podle policie mělo dítě prášek – pervitin i na těle. Dle informací serveru cas.sk se oba rodiče pohybují na drogové scéně v Prievidzi. Oba už policisté zadrželi a případ vyšetřují. Zda se dítě zranilo samo, nebo šlo o cizí zavinění, zatím není známo. Podle televize Joj matka dítě tišila pervitinem. Nechtěla, aby brečelo!

milithmad ( 13. září 2015 00:18 )

 Tišila dítě 💉perníkem❓ Tak to Blesk pěkně 💫pomotal. Našli mu P v krvi, jelikož ho matka kojila a P brala. Z mateřského mléka se do něj dostalo zbytkové množství, které detekovali v 🔬laborce. Jo a ten bílý prášek, který měl na těle, mohl být klidně pudr. Neměl ho náhodou na zadečku? Chudák děcko. Co si muselo vytrpět.👎 Rodiče se nejspíš 💊💉ufetují, pokud mají aspoň nějaké svědomí.

mopr6 ( 24. září 2014 14:54 )

Ani se tomu nechce věřit Někteří lidé by si měli brát příklad ze zvířat, jak se dojemně starají o svá mláďata

pgga ( 20. září 2014 02:44 )

Ty chudinko muzez relaxovat nekde v CR bordelu Co tam mate jinak za "relax'?

abcd.abcd. ( 20. září 2014 01:22 )

Na Slovensku se dějou už stejný věci jako v Americe

ninunka ( 20. září 2014 01:11 )

to máte v tom blázinci pěkně pojmenovaný pokoje tak pá pá a neskákej do bazénu-ten je vypuštěnej už měsíc

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání