Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VIDEO: Ach, ta ledovka! Na pár stech metrech bouralo hned pět aut

Fotografie
Hromadná nehoda na ledovce u Nového Strašecí  (Autor: internal)
Autor: ljš - 
10. prosince 2014
10:49

Místo auta neřízená střela na čtyřech kolech! Když Česko minulý týden pokryla ledovka, vrážela do sebe auta jak na pouťovém autodromu. Na internetu se teď objevilo video z hromadné nehody u Nového Strašecí.

Záběry pořídil řidič kamionu kamerou umístěnou na čelním skle. Už když přijíždí k benzinové stanici, jsou vidět po levé straně v opačném směru hned dvě auta v příkopu. To je ale jen předzvěst blížícího se karambolu.

Auto, které ho v poměrně velké rychlosti začalo předjíždět, totiž dostalo smyk, začalo před ním kličkovat, až se nakonec odrazilo od svodidel a skončilo napříč levým jízdním pruhem. Takřka ve stejném okamžiku to ale jiný řidič po pravé straně napálil přímo do sloupu lampy na benzínce.

Když kamion zastaví a člověk už myslí, že má drama za sebou a bude jen sledovat odklízení nehody a děsit se, zda někoho z pobíhajících řidičů nesrazí jiné vozidlo, přiřítí se na místo bílá fabie, jejíž řidič rozhodně nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky, a vrazí přímo do havarovaného auta. Podívejte se sami:

Video  Hromadná nehoda na ledovce u Nového Strašecí  - INT
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi