Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Místo svatby bude mít Karl pohřeb: Smutný konec rozlučky se svobodou v Praze

Autor: dce - 
9. prosince 2014
11:27

Tři týdny hledala Praha zmizelého Brita Karla Lawa. V neděli jeho tělo vyplavila Vltava, že jde o Karla, potvrdil jeho bratranec Lee. A tak jeho rodinu místo šťastné svatby čeká zdrcující pohřeb.

V neděli odpoledne vydala řeka značně rozložené mužské tělo. Podle prvních zpráv o Karla jít nemělo - tvrdil to jeho bratranec Steve. Hned druhý den ale další bratranec Lee musel potvrdit opak. Karl je skutečně mrtvý, podle stavu těla už tomu tak je hodně dlouho.

Karl Leonard Law se ztratil 15. listopadu, kdy opustil své přátele v baru a vydal se po vlastní trase. Do hotelu už nedorazil, přesto existují svědci, kteří ho viděli i v několika následujících dnech, jak se motá kolem Národního divadla a přilehlého okolí.

„Pili jsme celý den. Nikdo z nás ale nebyl sťatý až pod obraz,“vysvětlil pro server tn.cz Karlův bratranec Steve. Když Karl nedorazil večer na hotel, ostatní se příliš nestrachovali – předchozí večer mu trvalo dvě hodiny budovu najít. Jenže se neobjevil ani v neděli ani v pondělí na letišti. V hotelu navíc zůstaly všechny jeho věci.

V Praze zapíjel spolu s přáteli a příbuznými rozlučku se svobodou. Jeho bratranec Steve totiž chystal 29. prosince svatbu. Tu ale odložil na neurčito - nejdříve tvrdil, že to bude do té doby, než Karla najdou. Jenže teď je místo svatby čeká pohřeb.

Video Zprávy: Tělo ve Vltavě, je to hledaný Brit? A jak velký nádor má Bartoška? - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Steve přidal na Facebook poslední vzkaz: „Odpočívej v pokoji, Karle, měl jsem tě moc rád,“ napsal do skupiny, která měla pomoci v hledání jeho bratrance. Poděkoval všem za podporu a pomoc při hledání. 

Po Karlovi zůstal tříletý syn Lenny a snoubenka Amanda, i ona minulý týden pátrala v Praze po svém milovaném. I když policie identitu nalezené mrtvoly stále nepotvrdila, rodina Karla si je jistá tím, že jde o něj. Amanda na svůj Facebook napsala, že tělo ve Vltavě byl skutečně Karl a že všem děkuje za podporu.  I Steve to potvrdil tím, že už oznámil smazání facebookové skupiny „Pomozte najít Karla Lawa v Praze“.

dietr ( 10. prosince 2014 10:09 )

jaký je rozdíl mezi svatbou a pohřbem - na pohřbu je o jednoho ožralého méně

ellka ( 9. prosince 2014 17:47 )

Podla nazvu to vyzera ze sa mal zenit on, potom v texte sa docitam ze so slobodou sa lucil jeho bratranec

petrkramnypresident ( 9. prosince 2014 15:51 )

Co sem jezdí, když neumí chlastat?

jana52 ( 9. prosince 2014 14:58 )

... pili celý den, ale nikdo nebyl sťatý pod obraz..... to bude ten pověstný britský humor...

salto ( 9. prosince 2014 14:57 )

To je britská tradice: jet se zhulit do Prahy a tento vosel na to bohužel dojel

Zobrazit celou diskusi