Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policie zveřejnila novou podobu uprchlého vězně: Oholil si vlasy?!

Autor: ljš, rvs - 
1. prosince 2014
15:31

Uprchlý vězeň Jan Novák (44) je už týden na útěku. Policie vydala další fotografii toho, jak by mohl trestanec nyní vypadat.

Policisté se domnívají, že po zveřejnění podobizny s vlasy si je mohl Novák oholit. Kriminalisté z taktických důvodů tají, zda se jedná pouze o domněnku, nebo s holou hlavou uprchlého skutečně někdo viděl. Uvedli ale, že na tísňové lince přijali asi sto poznatků k pohybu hledaného, z nichž se však zatím žádný nepotvrdil, a pátrání tak trvá.

„Detektivové stále žádají občany o pomoc při pátrání, důrazně však apelují na to, aby volali bezprostředně poté, co podezřelou osobu spatří. Často se totiž stává, že veřejnost volá na tísňovou linku i s denním zpožděním a takové poznatky pak ztrácejí na významu,“ uvedla policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Novák uprchl minulé úterý z Thomayerovy nemocnice v Praze, když mu to umožnila fatální chyba dozorců. Od té doby je na útěku. Podle policie je velmi nebezpečný a může být ozbrojený.

cernykondor ( 1. prosince 2014 15:56 )

Může si pořídit pět paruk. Opravdu toto je nesmysl. Policie by neměla odkládat kauzy které lze utčitě ještě řešit.

lunatic ( 1. prosince 2014 15:47 )

Z policie ČR je mi již vážně do breku ;copak kuchař zveřejňuje v tisku,jak má např.vypadat guláš ? Ne-uvaří ho!Čili - koná svoji práci :Ptám se,PROČ tak nečiní i policie ... zítra pasák zveřejní podobenku jak by mohla vypadat správná sexuální pracovnice a pekař vyfotí dalamánek - to je ale svět

Zobrazit celou diskusi