Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Anděl smrti zabíjel v nemocnici: Z nudy zavraždil 174 pacientů!

Autor: shp, so - 
28. listopadu 2014
15:28

Pacienty posílal bez lítosti na smrt injekcemi na pokles krevního tlaku. Na svědomí má německý ošetřovatel Niels H. (38) podle prokuratury možná až 174 lidských životů. Jak sám přiznal, pacienty zabíjel jen proto, že se nudil v práci. Teď anděl smrti konečně stanul před soudem.

Zrůda z Oldenburgu konečně stanula před soudem. Německý ošetřovatel Niels H. (38) má na svědomí možná až 174 lidských životů, pacienty posílal injekcí na smrt. Důvod? Jak sám přiznal: v práci se nudil...

Nils H. je obžalovaný ze tří vražd a dvou pokusů o vraždu, ale prokuratura si je jistá, že pacientů zabil přes 150! Všechny v rozmezí let 2003 až 2005 na klinice Delmenhorst poblíž Brém. Když se ho zatýkající policisté ptali, proč to udělal, odpověděl, že se prostě nudil. A také chtěl všem v nemocnici předvést, jak umí skvěle resuscitovat!

Většinou postarší a vážně nemocné pacienty zabíjel injekcí s gilurytmalem, který mohou i lékaři používat jen za velmi přísného dohledu. Mezi vedlejší účinky této látky patří pokles krevního tlaku, nepravidelná srdeční činnost a špatná koordinace srdečního svalu.    

Lékaři o Nielsu H. soudili, že jde o zapáleného ošetřovatele. „Udělal na nás všechny velký dojem. Ale bylo mi divné, že vždy najednou přichvátal tam, kde bylo třeba resuscitovat nebo intubovat pacienta.

Nenapadlo mne ale, že je chce zabít, místo aby jim pomáhal,“ dodal dr. Erich Joester. Policii na stopu nakonec přivedl fakt, že v období, kdy Niels na klinice sloužil, dvojnásobně stoupl počet úmrtí pacientů.

Dannero ( 28. listopadu 2014 22:54 )

kolik asi takto zemřelo a ještě zemře lidí na celém světě a nikdy se na to nepřijde, protože statistiky zrovna nic neodhalí? Možná to jsou tisíce, kdo ví.

pepen ( 28. listopadu 2014 19:41 )

Hodil bych ho hladovým psům a vysílal bych to v TV!!!!Aby si to ostatní ***-příště rozmysleli!!!!!věděli by co je čeká!!!!Dnes to nejsou žádné tresty!!!!!

almr ( 28. listopadu 2014 19:21 )

Trapáku

tgbb. ( 28. listopadu 2014 17:11 )

To už je skoro jako u nás za vlády komoušů. Ovšem zde to bylo výrazně horší, kvalitní léky byly jen pro někoho, pravidelné prohlídky měli jen funkcionáři KSČ... proto byla také u nás délka dožití o více, než deset let nižší, než v tom zahnívajícím zlém kapitalizmu.

andorea ( 28. listopadu 2014 17:01 )

Mohli by se opečovávat navzájem.

Zobrazit celou diskusi