Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dvouletého chlapce zmasakrovalo prase: Jeho mrtvolku pak sežralo!

Autor: dce - 
15. listopadu 2014
12:06

Teprve dvouletého chlapce zabila domestikovaná prasnice, když jí dítě vlezlo do chléva. Podle místních měla nedávno mladé, které se pravděpodobně snažila chránit. Chlapce ovšem prasnice začala i požírat – v jejím žaludku se našel kus lebky a vlasy chlapce!

Dvouletého Wei Tsaa z Číny nechali rodiče hrát si na zahradě jen chvíli samotného. Během pár minut se však odebral do chlívku k prasatům a vlezl k prasnici, která měla zrovna selata. Jak jsou prasnice s mláďaty nebezpečné, vědí lidé i u nás. 

Dítěti se bohužel jeho průzkum stal osudným – prasnice ho brutálně zmasakrovala a pak jeho tělíčko začala požírat. Křik dítěte přivolal rodiče, bylo už ale pozdě – prasnice právě okusovala jeho hlavu. 

Na pomoc jim přiběhli i další vesničané a prasnici vytáhli z chléva. Zabili ji a rozřízli břicho. To vyjevilo děsivý obsah – části lebky malého Weie a jeho vlásky. „Je to velká tragédie. Museli jsme ji rozříznout – ne jako pomstu, ale abychom mohli policistům ukázat, že ho opravdu sežrala,“ prohlásil místní starosta.

Dannero ( 23. ledna 2015 10:38 )

A taky možná to nebylo to prase kdo dítě zabil,to už se ale nikdo nedozví.

vosavopruz ( 16. listopadu 2014 19:24 )

ty máš co říkat,lidskej odpade

vosavopruz ( 16. listopadu 2014 19:23 )

Bebope a Rocksteady,zničte lidi

nemocna ( 16. listopadu 2014 02:37 )

Ano je to tak prasnice skvělá máma a zabijí jí, měli si jí cenit, hlídala a starala se o své děti!, může za to lidská máma, že si své dítě nehlídala, chudák malý který to odnesl za nezodpovědnou matku, tu by měli soudit, čínani jsou bezcitná lhostejná pakáž lidstva zabíjí vše co můžou a vše sežerou i za živa, hnus!

ivuska1 ( 16. listopadu 2014 01:31 )

kdo je schopen nekoho mucit I v myslenkach mel by byt izolaci s prisnym dozorem. Takovy magori totalne ku.rvi tenhle svet !!!! Jedna se o poskozene jedince .

Zobrazit celou diskusi