Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zvrhlá rodina z Vysočiny: Znásilňovali se navzájem!

Autor: dce - 
11. listopadu 2014
18:30

Něco tak zvhrlého Česko dlouho nezažilo – téměř čtyřicetiletý Bronislav z Vysočiny znásilňoval své dvě sestry a neteř. Podle všeho byl však i on sám v mládí obětí sexuálního násilí – dokonce ze strany vlastní matky!

Bylo mu teprve čtrnáct, když ho znásilnila vlastní matka. On sám pár let poté zneužil svou neteř a dvě sestry. Podle informací serveru tn.cz byly dvě z nich v té době nezletilé! Dokonce i jeho otec zneužíval jednu z Bronislavových sester!

„V jednom případě byla celé události přítomna její teprve roční dcera,“ informovala po loňském obvinění mluvčí policie z Vysočiny Dana Čírtková. „Říkal mi: Nedělej cavyky, nedělej krávu,“ prohlásila jedna ze znásilněných sester u soudu.

Bronislav si vyslechl rozsudek – jedenáct let ve vězení. Pět za krádeže a šest za znásilnění a sex mezi příbuznými. Bronislav ovšem veškerá obvinění popíral. Dokonce poukázal na fakt, že jeho sestra brala drogy a živila se prostitucí.

„Vždycky jsem mu říkala: To nesmíš, jsme brácha se ségrou. V noci jsem nespala, každý večer jsem se klepala pod dekou, kdy zase přijde,“ vypovídala znásilněná žena u soudu. Bronislavovi nepomohly ani argumenty o impotenci: „V letech 2004 a 2005 jsem bral prášky po mozkové mrtvici. Od roku 2006 jsem bral anabolika na cvičení, abych si zlepšil fyzičku. A už to pak nefungovalo tak, jak má.“

Že ho znásilňovala jeho matka, si prý nepamatuje. Přesto však i ji soud odsoudil k pěti a půl letům vězení. Tam se podívá i jeho otec, rovněž za sexuální násilí.

mekanik ( 13. listopadu 2014 15:02 )

berlin71-ty rád papáš pindíky vid´,bukanýre

trhnisinadledvinkou ( 13. listopadu 2014 10:22 )

incest - hra pro celou rodinu

salto ( 13. listopadu 2014 09:03 )

salto ( 13. listopadu 2014 09:02 )

Měli by se přihlásit do talk show - Šu.á celá rodina. Nově by to jistě zvedlo sledovanost

vasek711 ( 12. listopadu 2014 09:31 )

 potom co se tam delo bych se vubec nedivil, to... ze jejich otec a matka jsou bratr a sestra.

Zobrazit celou diskusi