Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Chlapec ve škole nemluvil anglicky, učitelka ho zabila o zeď

Učitelka prý zabila chlapce tím, že mu hlavou za trest tloukla o zeď - ilustrančí foto
Učitelka prý zabila chlapce tím, že mu hlavou za trest tloukla o zeď - ilustrančí foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: red - 
10. listopadu 2014
14:55

Rodiče mu zaplatili soukromou školu, aby se mu dostalo lepšího vzdělání, které by mu zajistilo lepší život. Jeho učitelka ho však zabila, protože nemluvil anglicky.  Za trest mu hlavou tloukla o zeď tak, že chlapec (†6) zraněním podlehl.

 

 

Nepochopitelná tragédie se stala v sobotu v indické vesnici Tirumalagiri v oblasti Nalgonda. Učitelka chtěla potrestat teprve šestiletého chlapce jménem Ramavath, že místo anglicky mluvil svým mateřským jazykem telugštinou.

 

Spolužáci podle zahraničních médií vypověděli, že chlapec ten den do školy přišel pozdě a už při příchodu dostal od učitelky facku. Když pak odmítl mluvit anglicky, prý mu hlavou udeřila o zeď. Když vyučování skončilo a chlapec odešel konečně domů, udělalo se mu zle a přes noc se jeho stav rapidně zhoršil. Sice ho převezli do nemocnice, tam však zranění hlavy druhý den podlehl.

 

Zoufalí rodiče se v neděli vypravili s jeho tělem v náručí před školu a odmítli odejít, dokud učitelka a vedení školy nebudou zatčeni. Předseda organizace na ochranu dětí prohlásil, že učitelka si za tenhle čin nezaslouží nižší trest než doživotí. Přesnou příčinu smrti ukáže až nařízená pitva.

 

 

lunatic ( 10. listopadu 2014 15:07 )

Po přečtení článku mám obavy ,aby se totéž u nás nestalo dětem,které nemluví telugštinou

Zobrazit celou diskusi