Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Modelka nosí už 7 let korzet: Chce mít úzký pas jako kreslená postavička!

Autor: shp - 
27. října 2014
17:30

Modelka z New Yorku je od dětství posedlá sexy animovanou postavičkou Jessicy Rabbit ze snímku Falešná hra s králíkem. Za každou cenu chce vypadat jako ona, mít extrémně úzký pas a proto nosí již sedm let korzet! Ten jí pas neuvěřitelně zúžil!

Kelly Lee Dekay (27) přitom dělají kvůli nošení korzetu problémy každodenní aktivity jako například chůze do schodů nebo zvedání těžkých předmětů. Nošení korzetu se ale vzdát nechce.

„Když jsem vyrůstala, milovala jsem přehnané styly a krásy kostýmů komiksových postav, což mě přivedlo ke šněrování korzetu,“ prozradila Kelly Lee britskému Daily Maily. „Líbí se mi, jak navenek nosí své osobnosti,“ dodala.

Modelka tak již sedm let nosí korzet, který ztenčil její pas z přirozené šířky 72,2 centimetru na neuvěřitelných 40,6 centimetru. Kelly Lee má tak nyní opravdu nepřehlédnutelný vosí pas.

„Je zajímavé, jak snadno může konstrukce a vlákno korzetu upravit tělo do tak extrémního tvaru,“ dodala modelka, která byla podle svých slov v dětství velmi stydlivá a chtěla se stát superhrdinkou.

abzk ( 28. října 2014 11:44 )

Inteligence týhle pizdy, co se sama dobrovolně mrzačí, a inteligence bleskopišce, co si plete šířku s obvodem pasu, bude tak na stejný úrovni

luc.puc ( 28. října 2014 11:19 )

její věc, její zdraví.... Zajímalo by mě jesli se tu potom třeba objeví článek jak se má slečna za 20 let

honzina ( 28. října 2014 07:04 )

Vymaštěná k.r.á.v.a (doufám, že mi to krásné zvíře promine, že jsem tu zrůdu nazvala jejím jménem), ale nějak mě nepřekvapili, že je to Američanka, přijde mi že to je národ idiotů.

baronessa ( 28. října 2014 06:07 )

A proč je tato kravina v Událostech? Nebo je událost, ukazovat že je někdo magor na hlavičku??

imperatorcaligula ( 27. října 2014 22:57 )

Jestli svého cíle dosáhne, to si netroufám říci. Ale jisté je, že i pastelka, co s ní grafik tu figurku kreslil, má vyšší IQ než ta modelka

Zobrazit celou diskusi