Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vražedkyně ze Ždáru Orlová: Démona udělala ze svého souseda!

Autor: Ivana Žáková, Tomáš Brych - 
19. října 2014
05:03

Vražednice ze školy ve Žďáru nad Sázavou Barbora Orlová (26) se chtěla zbavit démona ve své hlavě. Ve stavu paranoidní schizofrenie jím byl její soused z Ostravy Roman H.

„Udala mě, že ji nahrávám na video. Nebyla normální,“ popsal Roman H. své setkání s Barborou Orlovou pro TV Prima. Byt opustila, ale bývalého souseda se Barbora bála natolik, že šla dokonce na policii ohlásit pronásledování.

Měla neustále pocit, že ji ovládá jeho hlas, který na slovo bezmezně poslouchala. Právě kvůli sousedovi Romanovi H. přepadla v květnu 2012 v Havířově školu. Měla předem napsaný dopis, kde požadovala, aby policie vyměnila rukojmí za Romana H.

Kriminalisté pro něj skutečně přijeli a vyděšeného muže odváželi k havířovské škole. „Řekli mi, že měla nůž, paralyzér, břitvu a pouta. Ptal jsem se, co chtěla udělat. Ukázali jasně, že jatka,“ vypráví soused.

Pár týdnů před útokem v Havířově zazvonila u jeho dveří v Ostravě. Dlouho si ho prohlížela, jako by se chtěla ujistit, že je to on, kdo se stal nestvůrou v její mysli. „Pak řekla sorry a odešla,“ nechápe dodnes Roman H.

Démonů v hlavě se tento týden rozhodla zbavit definitivně. Ve škole ve Žďáru chtěla vzít rukojmí a doufala, že ji policisté zastřelí. Když Petr Vejvoda (†16) bránil své spolužačky, zavraždila jeho.

kacota ( 19. října 2014 23:32 )

Ktorý blb zase napodobňuje Hofiho ? Pretože toto on nepíše

hofihofi ( 19. října 2014 21:52 )

Spousta lidi sem chodi prave proto.

stejne ( 19. října 2014 21:34 )

Ne ne, já to nemám ráda, mi je milejší, když se lidičky mají rádi. Jak se to hádá, tak se neúčastním.

hofihofi ( 19. října 2014 21:27 )

Staci rici a uvidis smrst jak u cikanu.

stejne ( 19. října 2014 21:16 )

Zobrazit celou diskusi