Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Žena porodila dítě do záchodové mísy: Utekla od něj!

Žena v Bratislavě porodila dítě do záchodu. Po převozu do nemocnice za několik hodin zmizela. Dítěti se nic nestalo. (ilustrační foto)
Žena v Bratislavě porodila dítě do záchodu. Po převozu do nemocnice za několik hodin zmizela. Dítěti se nic nestalo. (ilustrační foto)  (Autor: ZS Trans Hospital)
Autor: tp - 
11. října 2014
09:10

V Bratislavě porodila bývalá narkomanka dítě do záchodové mísy. Naštěstí se tak stalo u známých a nikoli na ulici, kde dříve žila. Po převozu do nemocnice zanedlouho utekla, dítě tak zůstalo u lékařů a bude o něj postaráno.

Žena (24) porodila v nechvalně proslulé čtvrti Pentagon v Bratislavě dítě do záchodu. Stalo se tak u známých, kam přišla několik dní před porodem. Do té doby však spala na ulici nebo v autě, navíc brala drogy a není tak jisté, zda-li dítě bude zcela v pořádku.

Příbuzní, u kterých rodila, zavolali na záchranku a podle jejich slov je operátor navedl, jak dítě očistit a postarat se o něj. Jeden ze záchranářů však mluvil jinak. „Volající odmítli spolupracovat s operátorem, poskytnout první pomoc nebo podvázat pupečníkovou šňůru s odůvodněním, že jsou mladí lidé,“ napsal server informovala TV Markíza.

Dítě vážilo jen dva kilogramy a musí tak o něj neustále v nemocnici pečovat, matka dítěte po pár hodinách zmizela. „Fetovala jsem, přišla jsem o podnájem, který jsme si platila, když jsem chodila do práce,“ řekla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobrazit celou diskusi