Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Muž neunesl vyhazov z práce: Kolegyni uřízl hlavu!

Autor: haj - 
27. září 2014
12:16

Alton Nolen (30) z americké Oklahomy, který nedávno přestoupil k islámu, dostal výpověď v práci. Psychicky to neunesl a začal se brutálně mstít. Napadl s nožem v ruce dvě ženy a jedné z nich dokonce uřízl hlavu.

K incidentu došlo ve městě Moore v Oklahomě. Ze zdejší továrny potravinářské společnosti Vaughan Foods byl ve čtvrtek odpoledne propuštěn v minulosti již trestaný Nolen.

Ten nejprve na parkovišti vztekle najel autem do jiného vozu, poté v jedné z kanceláří vzal nůž na 54letou zaměstnankyni. „Během útoku uřízl oběti hlavu,“ uvedla k tomuto útoku policie.

Muž vzápětí pobodal ještě další ženu, Traci Johnson (43), kterou již zabít naštěstí nestihl. Nolena totiž zneškodnil Mark Vaughan, policista v záloze, který v továrně pracoval jako manažer. Duchapřítomně Nolena postřelil.

“Určitě zachránil Tracy život. On by nepřestal, kdyby ho nezastavil. Jednoznačně se v téhle situaci zachoval jako hrdina." řekl o zásahu Marka Vaughana policejní seržant Jeremy Lewis.

Bývalí kolegové Nolena navíc tvrdí, že se je v minulosti snažil donutit k tomu, aby přestoupili na islám. Tuto verzi nyní vyšetřuje FBI.

tosca28 ( 27. září 2014 18:54 )

Kvokas nesmysly, jak stara vypelichana slepice. Demokracie je jen jedna o zadne americke nevim. A ze jsem si nevsimla, ze by nam nekdo chtel tu nasadit americkou demokracii. Az Cesi nebudou znasilnovat male deti a zabijet je, az Cesi prestanou vrazdit, tak se muzes ohanet ceskou holubici povahou a poukazovat na druhe, zatim nejsme ve zvracenostech a vrazdach vubec pozadu. Na tak malej narod si nevedeme vubec spatne.

fiat ( 27. září 2014 16:32 )

Proč jmenovat národnosti? Vrazi jsou všude, v každé zemi. Stejně tak jsou cvšude,i když v menšině lididost kvalitní. Ti ale bývají nepochopeni většinou /Karel Kryl/ a jejich případná oběť jen nakonec zbytečná. Dnešní mladíí netuší jaký je rozdíl mezi Janem Husem a Janem Palachem. Začínají být negramotní a citově tupí,protože nečtou a jsou nonstop na PC a na mobilech. Šabatová je manželka Petra Uhla. Nechal si své jméno.... Pokud vím tak Petra Uhla pronásledovala údajně bláznová žena, které vzali svéprávnsot a je/ pokud ještě žije/ v Bohnicích. Pokusdila se skočit oknem, ale přežila a vypadá jako zlomená stařena, ač před nedávnem to byla velmi hezká žena. Zblázníš se ani o tom nevíš, těžká doba.....

zada ( 27. září 2014 16:11 )

Tak to je ta americká demokracie co nám ji tu chtějí nasadit????? No potěž protěž!!!! Tak že bycoom s tím začali taky?? Abysme byli víc američtí

tosca28 ( 27. září 2014 15:44 )

cernej ksindl, ktery teto planete ubira kyslik. Poslat bojovat do Syrie a doufat, ze mu tam ti jeho kozomrdi uriznou tu jeho skaredou cernou hubu.

Zobrazit celou diskusi