Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rodiče Julie natočili skrytou kamerou, jak ji znásilňuje ošetřovatel: Věří, že se dcera probere!

Autor: shp - 
27. září 2014
07:59

Američanka Julie Henson je po úrazu hlavy a následné neúspěšné operaci již tři roky mozkově mrtvá. Do nemocnice, kde leží, umístili její rodiče kameru, kdyby se náhodou pohnula. Namísto toho ale natočili, jak ji znásilňuje ošetřovatel. I po těchto zvěrstvech ale rodiče stále věří, že se jejich dcera probere...

Julie začala trpět silnými bolestmi hlavy před třemi roky poté, co jí kolega podtrhl židli a ona se praštila hlavou o zeď. Na mozku se jí udělal otok a vytvořila se jí cysta.

Poté musela na operaci, o níž doktoři tvrdili, že je šance jen jedna ku milionu, že se nezdaří. Nezdařila se však a Julie je od té doby mozkově mrtvá a žije jen díky napojení na přístroje.

Rodiče, doufající v zlepšení její stavu, umístili do nemocnice v Denveru kameru, která by nahrála, kdyby se probrala nebo pohnula. Namísto toho ale natočila něco hrozného.

Ošetřovatel Julie, zvrácený Paul Bugarcic (34), ji opakovaně znásilňoval. Policie ho poté neprodleně zatkla. Soud úchyla poslal na 15 let do vězení.

„Ani se nemohla bránit, nemohla nic říct,“ řekl zdrcený otec televizní stanici CBS 4 Denver. „Kdybychom tam neměli kameru, tak by v tom pokračoval,“ dodal.

Rodiče však ani po těch všech zvěrstvech stále nepřestávají věřit, že se jejich dcera probere ze svého stavu. „Pořád tam je. Chudinka je uvězněná ve svém těle,“ prohlásila maminka Debbie.

boball ( 27. září 2014 12:02 )

Tak podle něho se říká řveš,že bys probudil mrtvého A on dokonce jen neřval)

a-z- ( 27. září 2014 10:32 )

Zdrclamrdka......v lebce.

sores ( 27. září 2014 09:58 )

Uříznout ptáka takovému dobytkovi co dokáže znásilňovat polomrtvou a nezvládne své samčí pudy!

zdrclamrdka ( 27. září 2014 09:56 )

možná že to myslel dobře a chtěl jí stříkem vyléčit

naidka ( 27. září 2014 09:49 )

Jednou jsem četla něco podobného. Úchylný nekrofilní syn hrobníka chodil do márnice zneužívat mrtvoly a jedna se fakt probudila.

Zobrazit celou diskusi